Széleskörű szoláltatást nyújtó takarítócég vagyunk. Az irodák, közintézmények és egyéb munkahelyek belső tereit és külső részeit egyaránt ránk lehet bízni. Lehet szó üvegfal mosásról vagy zöldterület gondozásról, ránk számíthat! No de miért hasznos a profi zöldterület gondozás télen is takarítócég segítségével? Most kifejtjük.

holapatolas

Zöldterület gondozás télen

A zöldterület gondozás nem a tavaszi és nyári időszakban szépen zöldellő füves udvar vagy park rendben tartását jelenti csupán. A zöldterület akkor is karbantartandó, mikor épp saras, latyakos, havas vagy lefagyott. Minden évszak, minden időjárás más és más munkákat kíván meg tulajdonosától vagy a takarítócég munkatársaitól. Télen fontos a hólapátolás, a jeges járdák és közlekedők járhatóvá tétele. A fagy beköszönte előtt érdemes gondoskodni a növényekről, hogy azok megkapják sajátosságaiknak megfelelően a téli támogatást. Fontos a kinti vízforrások befagyását megelőzni, valamint érdemes megszabadulni mindentől, ami később csúszóssá válhat, vagy hulladék kategóriába tartozik. Értjük ez alatt a zöld hulladékot is, mely a téli mogorva időben hó nélkül csúnya látványt nyújt, a tavaszi felengedéskor szintén latyakos és gusztustalan összképet idézhet elő. Télen, a folyamatos fagy vagy hóesés állandó munkát kíván. A munkahelyi balesetek megelőzése érdekében mindig fontos a külső területek csúszósságát felszámolni. Az éjjel lefagyott járdákat, teraszokat még munkakezdés előtt fontos kezelni, de a napközben faggyal is kezdeni kell valamit.

Télen is szükség lehet a növényzet gondozására, amennyiben örökzöld vagy többnyári növények színesítik az iroda, munkahely udvarát vagy a telephely zöld területeit. Bagatellnek tűnhet, ám sok esetben fontos gondoskodni a hó vagy fagy miatt lehajló ágak levágásáról, esetleg rögzítéséről. Ezek vezetékeket nyomhatnak le vagy tetőket, féltetőket terhelhetnek, esetleg belógnak a közlekedő területekre.

zoldterulet-gondozas-telen

Miért érdemes takarítócégre bízni?

A zöldterület gondozás éppúgy szakmunka, mint az irodatakarítás. Elsőre talán nem úgy tűnik, de olyan helyeken, ahol fontos a reprezentatív jelleg, midenképpen szükség van profi megoldásokra. Ráadásul egy referenciával rendelkező cég munkáját igénybe venni sokkal biztosabb végeredményt vetít előre, mint az, ha egy munkatársat vagy a portást bízzuk meg a profin végezendő munkával. Részben nem érdemes plusz feladatokkal terhelni semelyik munkakört sem, részben pedig mindenkinek veszteséggel zárulhat ez a megoldás. A munkatárs túlterhelődik, a munkaadó elégedetlen lehet, végül akár emberi kapcsolatok, munkakapcsolatok is megromolhatnak.

Természetesen kis lakásirodák, pár négyzetméternyi zöld területek esetén vagy egy-egy kisebb, konkrét munka elvégzésére az emberek legnagyobb része alkalmas és jó munkakörülmények között nem is érzi méltánytalannak, ha kap némi plusz feladatot. Ám a jelentős és profi megoldásokat kívánó munkákat bízzuk inkább erre szakosodottakra.

A profizmus egyet jelent a mindenre kiterjedő hatékonysággal. Egy képzett munkatársakkal dolgozó takarítócég gyors, aprólékos, hosszútávú előnyöket kínáló, jó állapotokat elérő és fenntartó eredményt kínál úgy, hogy a partnereknek ez ár/érték arányban is megéri. Mi így dolgozunk. Profi és lelkiismeretes takarítók, korszerű géppark, minőségi eszközök, hatékony és egyben környezetbarát szerek biztosítják a kiváló végeredményt. Megbízóink számára a tisztaságot, rendezettséget és ápoltságot, számunkra a magas szintű ügyfél elégedettséget és partnereink listájának folyamatos növekedését.