A külvárosi irodák takarítása számos kihívást tartogat. A belvárosi irodákkal ellentétben itt gyakran nagyobb a por és a szennyeződés mértéke, a rovarok és más kártevők is nagyobb gondot okozhatnak. Ezen kívül a külvárosi irodák gyakran nehezebben megközelíthetőek, ami megnehezíti a takarítócég munkáját. Nálunk ezzel nem kell számolni, a Serverin Takarító Szolgálat egész Pest megyében végzi profi munkáját.

Tippek a külvárosi irodatakarítás sikeréhez

A külvárosi irodákban talán egy fokkal kevesebbszer bukkannak fel profi takarítók, mint a belső városrészek munkahelyein. Mivel az adott cég vagy vállalkozás külvárosba költöztetése sokszor anyagi megfontolásból történik, a takarítások is igyekeznek spórolni. pedig kezelhetnék befektetésként is, ami ráadásul biztosan és busásan megtérül.

Nálunk remek árak, kiváló szolgáltatások és rugalmas, profi csapat várja a Pest megye bármely pontjáról való megkereséseket. Ha pedig nem tud vagy mégsem szeretne akkora tisztaságot, mint amit egy takarítócég nyújt a külvárosi irodatakarítás során, legalább fogadjon meg néhány tanácsot:

Rendszeresség: Ha külvárosi irodatakarítás, ha bevárosi munkahely takarítás, a rendszeresség az egyik legfontosabb. Mikor felgyűlik a kosz, a por, a zsíros foltok, a bűzölgő szemét, az már igazán az utolsó pillanat. Minek megvári ezt, ha a rendszeres takarítással folyamatosan kis erőbefektetésre van csak szükség? Porszívózás, felmosás, vizes blokkok fertőtlenítő takarítása napi feladatok, a portörlés és mélyebb tisztítás pedig hetente ajánlott. Persze ez függ a munkahely méretétől, jellegétől és a dolgozók, betérő ügyfelek számától is.

Minőségi tisztítószerek és takarítóeszközök: Szintén nem városrész függő az, hogy a jó eredményhez csak jó eszközökkel és szerekkel lehet hozzájutni. Az ócska szerek vagy nem tisztítanak eléggé vagy túl erősek, vegyi anyagaik károsítják a felületeket. A rossz eszközök pedig szöszölnek, nem nedvszívóak és hamar tönkre mennek.

Szemétkezelés: A külvárosi irodatakarítás egyik sarkalatos pontja a szemétkezelés. Az ételmaradékok, minden olyan hulladék, ami rovaroknak és rágcsálóknak csábító lehet, szinte azonnali problémaforrás. Egyrészt hamar büdösödik, másrészt egyes külvárosi részeken rögtön odavonzza az éhes állatokat. vannak Budapestnek olyan pontjai, ahol – kis túlzással – a maradék még bele sem esett a kukába, de már hemzseg rajta a csótány.

külvárosi irodatakarítás

Előnyök, ha professzionális takarítócéget bíz meg:

A fentiekre nem kell figyelnie, ha a külvárosi irodatakarítás kényes feladatát profi takarítócégre bízza. Mi, a Serverinnél gyorsan, jó áron és kifogástalanul dolgozunk, így a levesszük a cég és a dolgozók válláról ezt a jelentős terhet. Ez hatalmasat tud lendíteni egy iroda produktivitásán, az alapvető munkahelyi hangulaton és a fluktuáció csökkentésében is szerepe lehet. Tiszta, rendezett munkahelyen dolgozni sokkal jobb, főleg, ha ezeket az állapotokat valaki csak úgy a „fenekünk alá teszi”.

A professzionális takarítócégek tapasztalt takarítókkal és hatékony takarítószerekkel dolgoznak, így természetesen mi is. Munkánkra garanciát vállalunk, van jelentős felelősségbiztosításunk és időt valamint energiát takarítunk meg önnek.

Szolgáltatásaink nagyvonalakban:

Általános irodatakarítás
Ablaktisztítás
Szőnyegtisztítás
Padlótisztítás
Mosdótakarítás
Fertőtlenítés
Kártevőirtás

Nekünk fontos, hogy mindig az egyedi és aktuális igényekre is válaszoljunk így egyéni kéréseit is minden bizonnyal teljesíteni tudjuk.

Ha külvárosi irodatakarítás, akkor a Serverin takarító Szolgálat felkészült csapata várja megkeresését! Tapasztalt takarítóink a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal dolgoznak, hogy a külvárosi irodák is makulátlanul tiszták legyenek. Kérjen ingyenes árajánlatot még ma, és biztosítsa irodája makulátlan tisztaságát!