Karácsony, fenyőfa, díszek, ünnepi zene, ajándékok és persze rengeteg tűlevél. Tűlevél a padlón, tűlevél a szőnyegben, tűlevél a szőnyeg alatt, tűlevél mindenhol. A tűlevél eltávolítása nem könnyű feladat, sőt, idegtépő és kiborító tud lenni, hogy mindenhol ott van, beragad, nem mozdul, a porszívó sem segít.

tulevel

Az ünnepek alatt az irodák és egyéb munkahelyek is kitesznek magukért. A karácsonyi dekoráció, év végi céges rendezvények vagy kollégák közötti ajándékozás megszokott dolog. A dekor egy ideig szép, javítja a hangulatot, otthonosabbá teszi még a zord munkahelyi körülményeket is. De ahol díszítés van, ott takarítás is lesz, melyre a legjobb megoldás az időben megrendelt irodatakarítási szolgáltatás.

Az év vége irodatakarítás szempontból nagyon mozgalmas és egyedi kihívásokat produkáló időszak. A karácsony a tűlevél eltávolítás munkálatait rója a háztartásokra és feldíszített munkahelyekre, a szilveszter pedig a konfettik kiporszívózásával kergeti őrületbe a takarítással megbízottakat. De miért kellene a munkahelyi ünneplésen borzalmas robottal végződnie? Az irodatakarítás takarítócég segítségével megszabadít tőle.

A karácsonyi mulatság jó dolog, a céges rendezvények, munkahelyi ünneplés összekovácsolja a csapatokat, ad egy kis plusz az egyhangú munkavégzéshez és megerősítheti a munka iránti elköteleződést. Egy jó céges rendezvény, egy csapatépítő esemény mindig kitűnő alkalom a munkahelyi viszonyok szorosabbá fűzésére. Ebbe beletartozhat a karácsonyi díszítés, a dekor adta hangulat pedig otthonosabbá, komfortosabbá teszi a munkahelyet. De egyesek talán neheztelnek a sok tűlevél, a sok rendetlenség miatt, ami ez után az egész után marad. Azonban takarítócég munkájának igénybevételével az irodatakarítás semennyire sem érinti a dolgozókat, nekik csupán a közös ünneplés öröme marad.

A tűlevél eltávolítása a szőnyegből

A tűlevelek eltávolítása a szőnyegből nagyon nehéz feladat, de sajnos az aprócska növénydarabkák mindenhová beülnek és még a nyár kellős közepén is találkozhatunk egy- egy kitartó hírnökkel. A tűlevelek maradéktalan eltávolításához profi hozzáállás, profi takarítóeszközök kellenek, melyekkel egy minőségi takarítócég fel van vértezve. Seprű és lapát? Ugyan! a megoldás a nagyteljesítményű porszívó és a szakképzés során elsajátított technikák, melyekkel egy profi takarító minden tűlevelet eltávolít még a legbolyhosabb szőnyegből is.

Ha meg szeretnénk előzni a tűlevelek okozta kellemetlenséget, érdemes műfenyőt, műfenyő ágakat használni díszítés gyanánt vagy az igazi fenyő közeléből mindennemű textíliát eltávolítani. Sose pakoljunk fenyőt vagy fenyőágakat olyan helyre, ahol a tűlevelek beragadhatnak az anyagba, szétpotyoghatnak, esetleg széthordhatók a munkahely, iroda többi részébe.

Ha pedig szeretnénk igazi fenyőt és nem válnánk meg a bolyhos puha szőnyegtől sem, rendeljük meg időben az irodatakarítást!