A Covid 19 alapjaiban rengette meg az életünket. A hétköznapok megszokott, alapvető rendjét borította föl, így munkánkban és szabadidőnkben is változások álltak be. Már a második hullámot éljük, mely hasonlóan komoly, de kicsit más jellegű óvintézkedéseket vont maga után. Kijárási korlátozás, home office és más egyéb kellemetlenségek tarkítják napjainkat. Az ünnepek közeledtével egyre nehezebb pozitívnak maradni, azonban érdemes ezt a helyzetet is kihasználni. Mi irodatakarítás szempontjából tudjuk megítélni, miként használhatja ki egy munkahely az újonnan előállt helyzetet.

fertotlenites_nagytakaritas

Nagytakarítás zavartalanul

A home office é a bezárások kiürítették az irodák és egyéb munkahelyek számottevő részét. Így ezekben most érdemes egy átfogó nagytakarítást eszközölni. A legjobb megoldás ilyenkor a mindenre kiterjedő nagytakarítás és fertőtlenítés. A legbiztosabb végeredmény érdekében jó választás takarítócég szolgáltatását kérni.

Most kipakolható az összes szőnyeg, kitisztítható az összes lábtörlő, átfogó kárpittisztítás alá vethető az összes fotel, kanapé, ülőke, leszedhető és kimosható vagy lecserélhető az összes függöny. Most nem gond, ha egész nap takarítunk, most nem baj, ha többnapos munka az iroda teljes megtisztítása és fertőtlenítése. Most van rá idő és lehetőség. Kapacitásunk véges, úgyhogy érdemes időben megrendelni az irodatakarítás vagy fertőtlenítés szolgáltatást, hogy még az ünnepek előtt makulátlan ragyogást kapjunk!

A megüresedett helyiségek ordítanak a takarításért. Most van idő és lehetőség elhúzni a polcokat, fertőtleníteni ott is, ahol alapvetően ritkán szoktunk. Bőven van idő kárpittisztításra, függöny mosásra, ablaktisztításra és számos burkolat alapos megtisztításra és fertőtlenítésére. Takarítócég lévén minden takarításánál a maximumra törekszünk, azonban a bútorok elhúzogatása nem a mindennapi takarítás alapvető része. Most erre itt a jó alkalom, használjuk ki a bajban is a kínálkozó lehetőségeket!

Iroda átalakítása vagy felújítása

iroda_felujitas

Ha üres az iroda, nem is okoz fennakadást az átalakítás. Míg máskor a munka megzavarása vagy akár munkaidő kiesés is járhat egy iroda átalakítással, most biztosan nem zavarjuk meg a home office-ban dolgozó kollégáinkat fúrással, pakolással, burkolással és egyéb kellemetlen munkálatokkal. A koronavírus jót nem hozott magával, azonban néhány következménye kínál pár lehetőséget. Pár nap alatt a megfelelő munkások és takarítócég segítségével az irodák és egyéb munkahelyek teljesen új fényükben ragyoghatnak, ráadásul tökéletesen tisztán és biztonságosan az átfogó takarítás és fertőtlenítés miatt.

Ha szeretné maximálisan kihasználni a covid 19 miatt kialakuló nehéz helyzet adta lehetőségeket, kérje segítségünket! Irodatakarítás, üzlet vagy bemutatóterem takarítás, közintézmények takarítása és szerviz vagy műhely takarítás mellett raktár takarítást is vállalunk. E mellé bárhová kérhető fertőtlenítő takarítás is, amely most alapvető fontosságú a koronavírus megállítása érdekében.