Takarítócégként a takarítás, tisztítás minden csínját-bínját ismerjük és ez alapján megbízhatóan állíthatjuk, hogy az alaposság a legfontosabb tényező, ha tisztaságra törekszünk. Az alapos takarítás magában foglal lényegében mindent, ami a sikerhez kell.

Miért fontos alaposan végezni az irodatakarítás vagy bármilyen más helyiség, eszköz, terület tisztítását? Mert, ha csak felületesen végzed, nekilátni is majdhogynem fölösleges volt. – Na jó, azért ez túlzás, ám nem teljesen alaptalan kijelentés.

Az alapos takarítás előnyei:

Bár alaposan végezni egy feladatot igazi odafigyelést és itt-ott plusz erőfeszítést igényel, ennek a plusz munkának a mértéke semmiség ahhoz képet, mint amennyit a slendrián hozzáállással elpazarolsz. Ha belegondolsz abba, hogy a felületesen végzett takarítással is mennyi idő és energia elmegy, beláthatod, hogy azt a plusz 10 percet, azt a plusz 30 elégetett kalóriát érdemes ráfordítani még, hogy az összes beleölt munka eredményt is adjon. Félmunka, félsiker. Plusz 10 perc, látványos, makulátlan tisztaság.

Az alapos takarítás biztosíték arra, hogy a következő tisztításig a lehető legjobb állapotok uralkodjanak. A félig portalanított polcok eleve porosak, a kapkodva megtisztított üveg foltos, a csak áttörölgetett fajanszok szintén foltosak és cseppet sem higiénikusak. És a szagokról még szót sem ejtettünk. Egy makulátlan, pormentes, ragyogó és higiénikus környezet kialakításához az alaposság tehát elengedhetetlen.

Egy mindenre kiterjedő takarítás után a következő körben ráadásul sokkal gyorsabban lehetsz precíz, mert nem kell kapargatnod a mocskot, ami hetek óta szárad, nem kell ötször kitisztítanod a portörlőt, mert kilószámra ül a por a felületeken és az ablakmosás is csak pár mozdulat. Amivel plusz időd megy el, azzal a továbbiakban időt spórolsz. Hát nem hangzik sokkal jobban?

Hogyan légy alapos? Nálunk mit jelent az alapos takarítás?

Mindenhol, mindent, a legmegfelelőbb módszerrel és tisztítószerrel, korszerű eszközzel, profi munkatársakkal, lelkiismeretesen!  Ez az alaposság, legalábbis takarítás területén.

Mi mindenhová benézünk, minden mögött és alatt portalanítunk, minden szemetet összeszedünk, vízkőtelenítünk és fertőtlenítünk, eltüntetjük a zsírfoltokat, benyúlunk az asztal lapja alá, a székek lábaihoz, a forgószék apró részeihez, a csillárhoz. Kiszedjük a szöszt a bútorok lába alól, a sarokban sem hagyunk egy fél pókot sem. A porszívózás, portörlés, felmosás nálunk arról szól, hogy mindent megtisztítunk minden oldalról.

Úgy hangzik neked, mint egy nagytakarítás? Vannak különbségek, ám az alapos, mindenre kiterjedő takarítással a szezonális nagytakarítások csupán kevés plusz terhet rónak rád vagy ránk.

Ha nem szeretnél a takarítással bajlódni, bízd ránk a piszkos munkát. Takarítócég segítségével könnyedén lehet irodád, üzleted, raktárad, gyárad, otthonod folyamatosan makulátlan és higiénikus.