Ha Ön is azok közé tartozik, akik magas színvonalú takarítási szolgáltatást keresnek az állandó irodatakarítás feladataira, akkor jó helyen jár. Bár weboldalunkon is elérhető az összes fontos információ, nem árt egy kicsit egy csokorba szedni mindazt, amit érdemes tudni szolgáltatásainkról.

Hogyan lehet igénybe venni állandó irodatakarítás szolgáltatásunkat?

Rendszeres vagyis állandó irodatakarítás szolgáltatásunk igénybevétele nem is lehetne egyszerűbb. hívjon minket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található űrlap segítségével és mi egy napon belül visszahívjuk. Mivel minden munka egyedi, így Önnél azzal kezdünk, hogy felmérjük az egyedi igényeket és a sajátosságokat. Csak ezt követően adunk ajánlatot, ami, ha elfogad, már meg is kezdődhet az együttműködés. Irodatakarítást egész Pest megyében vállalunk és nem válogatunk az irodák, munkahelyek között. Kis és nagy volumenű munkával is kereshet minket. Vállalunk lakossági, céges vagy intézményi feladatokat is és az extrém takarítás sem áll tőlünk távol. Mindenre van megoldásunk, ami takarítással kapcsolatos, úgyhogy akár tanácsadást is kérhet.

 

Milyen szolgáltatás az állandó irodatakarítás?

Az állandó irodatakarítás több összetevős munka, ám mindig az adott megrendelő igényeire szabható. Most nézzük sorra az általános részfeladatokat, ám fontos megjegyezni ismét, hogy egyedi, speciális lehetőségek is vannak.

Padló takarítás: tiszta alapok, tartós eredmény

Padlóink gondozása nélkülözhetetlen a hosszú élettartam és a friss megjelenés érdekében. Vállaljuk mindenféle padlófelület tisztítását és ápolását, legyen szó kemény vagy puha padlókról, mint greslap, márvány, PVC vagy parketta. Az egyedi igényekre szabott megközelítésünk garantálja a kifogástalan végeredményt.

Mellékhelyiségek: egészség a részletekben

A tiszta mellékhelyiségek alapvetőek minden létesítmény esetében. A Serverin Takarító Szolgálat nem csak takarít, hanem fertőtlenít, felmos és letöröl minden felületet. Az összetett kialakítású WC-területeken karbantartási programjaink segítenek megelőzni a szennyeződéseket és baktériumok elszaporodását. Az állandó irodatakarítás talán legfontosabb része ez, hiszen a higiénia az egészségünk egyik alapja.

Előcsarnok, folyosó, váró: rend mindig és mindenhol

Nagy forgalom esetén is rend és tisztaság – ez a jelszavunk a közlekedési, közösségi területeken. Az előcsarnokokban, folyosókon és várókban mindig magas szintű takarítást biztosítunk, mely garantálja a professzionális megjelenést és a higiéniát. Egyes helyeken a fertőtlenítésnek kiemelkedő jelentősége van.

Ablaktisztítás: kristálytiszta kilátás minden szemszögből

Az ablaktisztítás nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a kilátás élvezetének és a napfény beengedésének előfeltétele is. Legyen szó kültéri vagy beltéri ablakokról, üvegajtókról vagy lépcsőházi üvegfelületekről, szakképzett csapatunk gondoskodik az átlátható tisztaságról, akár alpintechnikai eszközökkel is. Az üveg tisztítása sokszor idegőrlő feladat, ezért is érdemes olyanokra bízni, akik értenek hozzá. A beltéri üvegfeleületeket is úgy megtisztítjuk, hogy vigyázni kell, nehogy nekisétáljanak a kollégák.

állandó irodatakarítás

Nagytakarítás: az alapos tisztaság élménye

Az eseti nagytakarítások elengedhetetlenek a mélyebb tisztításhoz és frissítéshez. Egyedi igényekre szabott csomagjaink segítségével évente 2-4 alkalommal végzünk nagytakarítást, beleértve a függönytisztítást is. természetesen nem kötelező az állandó irodatakarításhoz ezt a szolgáltatási is kérni, de sok helyen ajánlott.

Szőnyegtisztítás: higiénia a talpunk alatt

Irodai szőnyegeink intenzív használatnak vannak kitéve, és ennek megfelelően kezeljük őket. Nagyteljesítményű gépeink és professzionális tisztítószereink hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, biztosítva az irodai szőnyegek hosszú élettartamát. A por, poratka és egyéb szennyeződések rendkívüli módon megtapadnak a szőnyegekben, melyek tisztítása igen nehéz. Bízza ránk és nem vele gondja!

Szakértői tanácsok: Az egyedi takarítási igényekhez igazodva és magas minőségű szolgáltatásokkal rendelkezve, a Serverin Takarító Szolgálat mindig az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. A szakértői tanácsadás és rendszeres karbantartási programjaink révén mindig garantáljuk az Ön létesítményének, munkahelyének tökéletes tisztaságát.

Ha a tisztaság és a precizitás az Ön számára is fontos, válassza a Serverin Takarító Szolgálatot – ahol a takarítás művészet, és ügyfeleink elégedettsége mindenek felett áll! Állandó irodatakarítás egyedi feltételek mentén, speciális kérésekkel is, egész pest megyében.