Ha soroksári irodatakarítás, akkor jó helyen jár! A munkahelyi higiénia kiemelt fontosságú, legyen szó akár a belvárosban, akár Soroksáron található irodáról. A tiszta iroda nem csupán esztétikai előnyöket nyújt, hanem a munkavállalók komfortérzetét és egészségét is nagymértékben befolyásolja. Hányszor kell takarítani egy irodát és mit adhatunk mi, a Serverin Takarító Szolgálat? erről készítettük legújabb cikkünket, íme!

Miért kell a profizmus Soroksárra is?

A soroksári irodatakarítás nagyon sokrétű feladat, rengeteg különböző megrendelővel. Soroksár, Budapest XXIII. kerülete Dél-Pesten terül el, és bár nem a belváros szívében fekszik, a tömegközlekedésnek köszönhetően könnyedén megközelíthető. A kerület ipari és kereskedelmi zónákkal büszkélkedhet, otthont adva rengeteg cégnek, irodának és munkahelynek, ahol a komfortos és higiénikus munkakörnyezet kulcsfontosságú. Takarítócégünk felkészülten áll a soroksári irodák takarításának kihívásai elé. Tapasztalt takarítóink a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal varázsolnak makulátlan tisztaságot ahányszor és ahol csak kell. nem tudja, milyen gyakorisággal kérje a takarítást? Segítünk eldönteni ezt is, amikor első lépésként felmérjük a takarítandó terepet.

soroksári irodatakarítás

A szolgáltatásainkat rugalmasan alakítjuk a megrendelő igényeihez. Legyen szó napi, heti, havi takarításról, vagy egyedi alkalomról, mi állunk rendelkezésére.

Napi takarítás: Ideális irodákban, ahol a higiénia kiemelt fontosságú, vagy nagy a forgalom.

Heti takarítás: A leggyakoribb ütemezés, ami fenntartja a tisztaságot a munkahelyen.

Havonta takarítás: Költséghatékony megoldás alacsonyabb forgalmú irodák számára.

Egyedi időközönként történő takarítás: Előre megbeszélve, de lényegében bármikor, amikor szükséges.

Soroksári irodatakarítás során is elérhető szolgáltatásaink

Általános irodatakarítás: gondoskodunk a por és szennyeződés eltávolításáról, az irodai bútorok és berendezések tisztításáról, a padló felmosásáról, a mosdók és WC-k fertőtlenítéséről, az ablakok ragyogásáról, és a hulladék elszállításáról.

Ablaktisztítás: Ragyogóan tiszta ablakokat biztosítunk, hogy a természetes fény áradjon be az irodába. A magasan lévő üvegfeleületeket ipari alpin technikával pucoljuk makulátlanra.

Szőnyegtisztítás: A szőnyegek mélytisztításával friss illatot és makulátlan megjelenést kölcsönzünk. A kárpitok kritikus pontok, mivel rengeteg port kötnek meg és az atkák kedvelt lakhelyei.

Padlótisztítás: A padló típusának megfelelően választjuk meg a leghatékonyabb tisztítási technikát. Az általános felmosástól a padlócsiszoló gépekig, minden rendelkezésre áll.

Mosdótakarítás és fertőtlenítés: A higiénikus vizes területek kulcsfontosságúak ott, ahol több ember dolgozik együtt. Nagy fertőzésveszély és rendkívül hamar, rendkívül gusztustalanná váló állapotok jellemezhetik őket, ha nincs meg a kellő odafigyelés.

Célunk, hogy a soroksári irodatakarítás során makulátlanul tiszta munkahelyeket biztosítsunk, ahol a munkavállalók komfortos és higiénikus környezetben dolgozhatnak.  Ha profi végeredményt szeretne, akkor hívjon minket, addig is látogasson el weboldalunkra további információkért!