Mikor van szükség profi takarító segítségére? van erre egy hivatalos és szakszerű válasz, azonban ügyfél oldalról ez egészen máshogy szokott kinézni. Nézzünk most egy fiktív, kitalált naplóbejegyzést vagy barátibb hangvételű munkahelyi levelezést, ami jól tükrözi az egyik utat, amin eljutnak hozzánk!

Így merül fel a profi takarító igénye

„Ma reggel, az irodába érve megint elgondolkodtam azon, hogy mennyire fontos lenne a tisztaság és a higiénia a munkahelyünkön. Az elmúlt időszakban észrevettem néhány apróbb hiányosságot, és úgy gondolom, változtatni kell néhány dolgon.

Miközben a megoldáson gondolkodtam, egyértelművé vált, hogy szükségünk van egy takarítócégre. Vagy legalább egy profi takarító kéne, hogy rendbe szedje itt a dolgokat. A kollégák egyre többször panaszkodnak az öltözőben terjengő szagokra, a poros környezetre és az általános rendetlenségre. Úgy vettem észre, hogy ez nem tesz jót sem a produktivitásnak, sem az irodai légkörnek. Ráadásul sokszor egymás közt pusmognak, morognak, ami igen demoralizáló.

Egy profi takarítócég segítségével sokkal hatékonyabban kezelhetjük a tisztaság és higiénia kérdéseit. Az alkalmazottak egészsége és jóléte ténylegesen fontos. Ha csak a saját igényeinket vesszük alapul, akkor is. megnéztem a múlthavi betegszabadságokat és elég siralmas a helyzet. Többen is megfázásos panaszokat jelentettek. Ám akár egymástól is elkaphattak valamit, mert egy csapatból hiányzott legalább négy ember. A nagyobb higiénia kevesebb betegszabadságot jelent. A kevesebb szabadságolás pedig több ledolgozott munkaórát.

profi takarító

Néhány óra internetes kutakodás és ajánlások böngészése után rájöttem, mi kell nekünk. Olyan takarítócéget keresek, amely nem csupán a rendszeres takarítást biztosítja, hanem alkalmazkodik a cégünk speciális igényeihez is. Egy olyan csapatra van szükségünk, amely rugalmas, megbízható és hatékony.

Ez a lépés egy új fejezet kezdetét jelenti a cég életében, és bízom benne, hogy a dolgozóink is észreveszik majd az erőfeszítéseinket. Örülnék, ha jó hatással lenne rájuk a tiszta és rendezett környezetet, amelyben dolgozhatnak.

Összességében elegem van a koszos, rendetlen környezetből. A mellékhelyiségek tisztasága már régóta megkérdőjelezhető. Azt javaslom, nézzük meg, mennyit javít rajtunk egy jó takarítócég, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.”

Nos, vannak, akik nem így jutnak el hozzánk. Ám sokszor akkor keresnek meg minket, amikor már a kellemetlen állapotok igazán kényelmetlenné válnak. Addig egyszemélyes takarító tisztogatott így-úgy, vagy a kollégák feladata volt rendet tartani.

És itt jövünk a képbe mi, a Serverin!

Évtizedes tapasztalat, kiterjedt ügyfélkör, széleskörű szolgáltatások és magas színvonal, amit kínálunk. Maximálisan az ügyfél egyedi igényeire és szükségleteire alapozunk. Akár gyakoriság, akár részfeladatok terén úgy járunk el, ahogy az a leghatékonyabb. Mondja el, mit szeretne, kérje segítségünket, ha nem biztos a dolgában és legyen Önnél is tisztaság!