A COVID-12 egymást követő hullámai jól megmutatták, hogy a fertőtlenítő takarítás milyen alapvető szerepet játszik a vírusfertőzések terjedésének megállításában. A fertőtlenítő takarítás Budapest nyüzsgő pontjain, nagy ügyfélforgalmú és több embert foglalkoztató helyein mára létszükségletté vált. Az újabb ijedelem sem váratott sokáig magára, a hírportálok már egy tridémia névre keresztelt állapotról informálnak. Bármi is jön, a fertőtlenítés és átfogó fertőtlenítő takarítás alapvető szerepet játszik a baj elharapódzásának elkerülésében. Hívjon minket Ön is, hogy közös munkánkkal elejét vehessük a súlyos gondok kialakulásának!

fertotlenito_takaritas_tridemia

Mi az a tridémia?

A tridémia egy igencsak újkeletű szó, mindössze néhány napos. Három vírusfertőzés együttes és akár világszintű terjedésének összegző neve, amivel legtöbben pár nappal ezelőtt a hírekből értesültek. tehát tridémia alatt – jelenleg – a koronavírus, az influenza vírus és az RSV, azaz légúti syncytial vírus együttes terjedését értjük. jelenleg az Amerikai Egyesült Államok New York államában adtak ki figyelmeztetést, ahol már ismételten használatba kerültek a maszkok. Amennyiben valóban intenzív és agresszív terjedés következik be mindhárom vírusos megbetegedésben, tényleg jobban kell vigyáznunk. Sajnos sok a pánikkeltő rémhír és a drámaian eltúlzott tartalom, ám fontos, hogy jól informáltak legyünk és a megfelelő komolysággal viseltessük ilyen helyzetekben. A fertőtlenítő takarítás, a személyes higiénia és az óvatosság mindig elkél, ilyenkor pedig különösen felértékelődik.

Fertőtlenítő takarítás és egyéb megoldások tridémia idejére

tridemia_fertotlenito_takaritas

Bárhogy is lesz, érdemes felkészülni és megtenni az észszerű óvintézkedéseket! Alapvetően is érdemes szezonálisan nagytakarítást és fertőtlenítő takarítást végeztetni, de ha még vírusszezon is van, ez fokozottabban kellhet. Intézkedjen időben, akár egyszeri alkalomról, akár rendszeres takarításról van szó! A fertőtlenítő takarítás Budapest bármely pontján és egész Pest megyében elérhető szolgáltatásunk, melyet akár extrém helyzetekben is professzionálisan végzünk. A fertőtlenítő takarítás mellett sokat tehetünk egészségünkért és lényegében számtalan fertőzés elkerüléséért. Nézzük, mi a teendő a tridémia hármasával kapcsolatban

COVID-19 ellen: maszkviselés, kézfertőtlenítés, megfelelő fizikai távolságtartás, takarítás és fertőtlenítés. Ez a betegség a levegőben terjed, ezért a légfertőtlenítés különösen fontos, amit akár ózonozóval is elérhetünk.)

Influenza ellen: maszk, kézfertőtlenítés, fizikai távolságtartás a COVID-19 elleni védekezéshez hasonlóan. A betegség cseppfertőzéssel és fizikai érintkezés útján terjed, ezért esetében a felületfertőtlenítés nagyobb hangsúlyt kap.

RSV ellen: Gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés, maszkhasználat és alapos, sűrű takarítás fertőtlenítő szerekkel. Ez a betegség levegőben is terjed, de főleg cseppfertőzéssel, tehát felületről könnyebben elkapható. Itt is kiemelten fontos felületi fertőtlenítés.

Jól látható, hogy a maszk használata, a fizikai távolságtartás, kézfertőtlenítés és a felületek fertőtlenítés alapvetően mindhárom vírus távoltartásában kihagyhatatlan, ám a légfertőtlenítés a koronavírus és az RSV esetén szintén szükséges lehet.

Ha felületi és légfertőtlenítést szeretne fővárosunkban, akkor az általunk végzett profi fertőtlenítő takarítás Budapest egész területén segít Önnek.