Az extrém takarítás Budapest belvárosában vagy a külső kerületekben is szükségessé válhat. Számtalan esetben kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy lakás, iroda, raktár, műhely, tároló stb. meglepő mértékű vagy típusú szennyezettségét tapasztaljuk. Ilyenkor jön jól egy profi takarítócég, amely elvégzi a különleges helyzetnek megfelelő feladatokat.

Extrém takarítás – Mit takarhat ez?

Az extrém takarítás Budapest épületeiben nagyon változatos állapotok feltakarítását jelenheti. Ezek az állapotok már meghaladják azt, amit egy átlagos takarító vagy csak egy átlag civil még hajlandó feltakarítani. Ijesztő, undorító, megdöbbentő, borzalmas, vagy akár veszélyes és mérgező is lehet az a helyszín, amihez minket hívhat. Profi csapatunk nem riad vissza a vértől, az emberi és állati ürüléktől vagy olyan anyagok takarításától, melyhez különleges védőruházatot kell viselnünk. Nagyon fontos, hogy fertőzésveszély vagy egyéb veszély lehetősége esetén senki se álljon neki a takarításnak, hanem a lehető leggyorsabban hagyja el a potenciális veszélyforrást és hívjon a feladatra szakosodott takarítókat! Ha extrém állapotokat észlel, szakértő szolgáltatásunk, az extrém takarítás Budapest egész területén megoldja gondját. Fontos megjegyeznünk, hogy a fertőzés vagy mérgezésveszélyes helyzetekről mindenképpen értesítsen valamilyen illetékes szervet még akkor is, ha a helyszín nem az Ön felelősségi körébe tartozik!

extrem_takarítas

Az extrém takarítás szükséges lehet alkoholfüggők, drogfüggők, hajléktalanok után, de elhunytak lakásán, balesetek áldozatainak szobáiban is. Ilyen helyszíneken érthető módon sem a hozzátartozók, sem pedig mások nem szívesen takarítanak. Mi levesszük válláról a terhet és rendbe tesszük ezeket a szívfájdító helyszíneket. Profi csapatunk a megfelelő védőöltözetben, a megfelelő tisztító és fertőtlenítő szerekkel, esetlegesen takarítógépekkel tisztaságot és higiéniát varázsol oda, ahol előtte csak a rettenet uralkodott.

Extrém takarítás tűzeset vagy beázás után

Az extrém takarítás Budapest területén kiterjed a tűzesetek, beázások, csőtörések és egyéb katasztrófák utáni takarítási feladatokra is. Tűz esetén por, hamu, égett maradványok, olvadmányok eltakarításához speciális takarítóeszközökre, gépekre és szerekre van szükség. A vizes balesetek, ázások, csőtörések szintén különleges megoldásokat igényelnek. Ha kiömlött valami, ha beomlott valami, akkor is hívhat minket a takarítás kivitelezésére. Nálunk minden adott ahhoz, hogy bármilyen tisztítási és fertőtlenítési feladatot elvégezzünk.

extrem_takaritas_tuzeset

Lehet ön magánszemély vagy cég képviselője, lakossági ügyfél vagy közintézmény ügyintézője, ránk minden nehéz helyzetben számíthat, ahol tisztaságra van igény. Ezek a helyzetek legtöbbször nem várhatnak, hiszen a károk mértéke csak fokozódna, ahogy bizonyos esetekben a veszélyek is. hívjon minket mielőbb és szüntessük meg a bajt! Az extrém takarítás Budapest területén kívül egész Pest megyében elérhető szolgáltatásunk.