A rendszeres irodatakarítás a IV. kerület esetében gyorsan és könnyen elérhető szolgáltatás, hiszen Újpesten több irodaház, üzletközpont és különféle ingatlanokban működő egyéb iroda található. A városrész jelentős mérete és magas lélekszáma, valamint az itt működő vállalkozások nagy száma a rendszeres irodatakarítást a IV. kerület alapvető szolgáltatásává tette.

irodatakarítas_VI_kerulet

IV. kerület irodái – van mint takarítani

Budapest IV. kerülete, köznapi nevén Újpest a főváros északi kapuja, amely Budakeszi és Vác felé jelent fontos kapcsolatot. Újpest közepes méretű, de viszonylag magas lélekszámú kerülete a fővárosnak, lakóinak száma meghaladja a százezret. Szomszédságában is jelentős kerületek, illetve települések találhatóak, amelyek fejlődésére jótékony hatással volt a közelben megépülő M0-ás autópálya. A IV. kerületen halad át Budapest egyik legfontosabb és legismertebb útja, a Váci út, amely gyors kapcsolatot biztosít a kerület és a főváros központi részei között. A Váci út alatt fut az óriás személyforgalmat kiszolgáló 3-as metró, amelynek a IV. kerületben található az egyik végállomása is, Újpest városközpontjában. A nem csak közúti, de vasúti, sőt a vízi közlekedés szempontjából is előnyös fekvésű kerület vonzó célpontja lehet a jó megközelíthetőséget szem előtt tartó vállalkozásoknak. A személyautóval, teherautóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető IV. kerület éppúgy előnyös lehet az üzleti partnerek, mint a munkaerő vagy akár az áruszállítás szempontjából. Természetes, hogy ilyen adottságok mellett a rendszeres irodatakarítás is gyorsan és megbízható minőségben elérhető szolgáltatást jelent a IV. kerületben.

VI_kerulet_irodatakaritas

Rendszeres irodatakarítás IV. kerület – Mindennapos tisztaság

A rendszeres irodatakarítás a IV. kerület esetében sokszor egykori ipari létesítményekben, raktárak közelében kialakított helyiségek takarítását jelenti, hiszen a nagy ipari múltra visszatekintő városrész nem csak irodákat, de raktárakat, telephelyeket is biztosít az itt működő vállalkozásoknak. A havi, kétheti, heti, vagy akár napi rendszerességű irodatakarítás a IV. kerületben sem okoz gondot, éppúgy megbízhatóan működik Újpest központjában, mint a Városkapunál, Káposztásmegyeren vagy Istvántelek környékén.

A rendszeres irodatakarítás a IV. kerület esetében kiemelkedően jó közlekedési lehetőségekkel és az irodák széles választékával társul, elérhető áron. Forduljon hozzánk bizalommal, ha rendszeres irodatakarítást igényel IV. kerületben működő vállalkozása számára!