A rendszeres irodatakarítás a III. kerület esetében is könnyen elérhető és sok vállalkozás által igényelt szolgáltatás. A főváros III. kerülete, köznapi nevén Óbuda, amelyhez egyébként Békásmegyer is tartozik, számos cég irodájának nyújt otthont, hiszen nagy területű, nagy lélekszámú és jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott, változatos jellegű, jelentős kerület.

3_kerület_irodatakaritas

Rendszeres irodatakarítás III. kerület – Mindenhol más megoldások, speciális szolgáltatások

A rendszeres irodatakarítás a III. kerületben ritkán jelent egyet a klasszikus értelemben vett irodaépületek takarításával. Óbuda nagy múltra visszatekintő település, amely már a Római Birodalom idejében is lakott volt. Erre emlékeztetnek Aquincum maradványai. A későbbi korokból vidékies jellegű udvarházak, sokszor városi bérházak helyett inkább jómódú parasztházakat idéző épületek maradtak fönt. A századforduló iparosítási hulláma gyárépületeket emelt a III. kerületben, amely a szocialista időszakban a nagy lakótelep építések egyik színhelye volt. A hegyekre felkapaszkodó utcákat különféle stílusban épült kertes házak, esetenként paloták szegélyezik és tipikus bérházat vagy raktárépületeket is könnyebb találni ezen a városrészen, mint klasszikus értelemben vett irodaházat. A III. kerület ugyanakkor ideális helyszín lehet egy-egy vállalkozásnak, hiszen sokszínűsége sokféle lehetőséget, 130 ezret is meghaladó lakosságszáma pedig jelentős munkaerő kínálatot jelent. Ennek köszönhetően a III. kerületben nagy számban találni eladó- és kiadó irodát, ahogyan természetesen működő irodát is. Ezek pedig nem nélkülözhetik a rendszeres irodatakarítást. A III. kerület legismertebb városrészei kétségtelenül Óbuda és Békásmegyer, de ide tartozik Aquincum, Aranyhegy, Csillaghegy, Péterhegy, Rókahegy, Kaszásdűlő és a Filatorigát, hogy csak az ismertebbeket említsük. Az eltérő városrészek arculata is változatos, így az itt létrejött irodák képe is meglehetősen sokszínű.

III_kerulet_irodatakaritas

A jó takarítócég mindenhol helyáll – irodatakarítás III. kerület

A rendszeres irodatakarítás a III. kerület esetében, bár nagyon változatos kialakítású irodákban zajlik, alapvetően mindig ugyanazt jelenti, az irodák kitakarítását az ügyfél igényei szerint, jellemzően heti rendszerességgel. Mindegy, hogy régi bérházban, újabb építésű társasházban, patinás műemléképületben vagy átalakított ipari létesítményben kialakított irodáról van szó, a rendszeres irodatakarítás a III. kerületben is ugyanazt a magas színvonalú, megbízható és egyénre szabott szolgáltatást jelenti, amit Budapest bármely pontján joggal elvárhat az iroda tulajdonosa.