A rendszeres irodatakarítás a 7. kerületben is alapvető szolgáltatásnak számít. A 7. kerület Budapest egyik központi elhelyezkedésű, fontos kerülete. Kiterjedését tekintve a főváros legkisebb kerülete, lakosainak száma azonban több, mint 50 ezer, így a 7. kerület, más néven Erzsébetváros, Budapest legsűrűbben lakott kerülete. A 7. kerület arculatát a századfordulón épült, vagy még régebbi úri paloták és látványos bérházak határozzák meg. Központi elhelyezkedésének köszönhetően számos cég és vállalkozás tart fönt irodákat itt, így a rendszeres irodatakarítás a 7. kerületben is sokszor keresett szolgáltatás.

irodatakarítók

Irodatakarítás 7.kerület – Mindenhol minőség

A 7. kerület, a főváros nagyobb és külsőbb kerületeitől eltérően nagyon egységes képet mutat és gyakorlatilag nem különíthetőek el városrészei. Csak ritkán kerül említésre a Zsidónegyed, a Csikágó város vagy a Ligetváros elnevezések. Utóbbi nem régóta használatos és a 7. kerület Városliget felé eső részére utal, ahol modern irodaházak és lakóparkok épültek föl az elmúlt évtizedekben. Erzsébetváros látnivalóit főleg műemléképületei jelentik. Ezek közül legfontosabb minden bizonnyal a Dohány utca elején emelkedő zsinagóga, amely Európa legnagyobb zsinagógája. Emellett a Rózsák terének neogótikus temploma érdemel említést, de gyakorlatilag nincs a 7. kerületnek olyan utcája, ahol ne állna legalább egy műemléképület. A 7. kerületet három oldalról olyan fontos utak határolják, mint a Rákóczi- és Dózsa György utak, valamint a Károly körút. Erzsébetvárost átszeli a nagy fontosságú Erzsébet körút is. Ezeken kívül a híres Király utca, a Dohány utca, Dob utca, a Wesselényi út és a Rottenbiller út számítanak a kerület nevesebb útjainak. A zsúfolt és sokszínű 7. kerület irodái vagy régi műemléképületekben, vagy ezek között feltűnő modern irodaházakban működnek. A kerület központi elhelyezkedése, kis területe, nagy forgalma és jó közlekedése kedvező hatással vannak a vállalkozásokra, legyen szó akár vendéglátásról vagy székhelyszolgáltatásról. A 7. kerületi irodatulajdonosoknak azonban számolniuk kell a magas ingatlanárakkal és a kerület jelentős részére jellemző zsúfoltsággal. A rendszeres irodatakarítás a 7. kerületben részben éppen Erzsébetváros nagy forgalma miatt indokolt. A folyamatos és sokszor dugókba fulladó gépjárműforgalom, valamint a 7. kerület zöldfelületeink minimális mérete miatt sokszor rossz a levegő minősége, nagy a por, a szmog. Különösen a régi épületekben kiépült irodákban okoz az átlagosnál több problémát a szálló és leülepedő por, amely finom bevonatot képez a bútorokon. Természetesen rendszeres irodatakarítással a 7. kerület irodái is ugyanolyan tisztán ragyoghatnak, mint a főváros tisztább levegőjű kerületeiben működő irodák.

otthon iroda

A 7. kerület irodatakarítás szempontjából egyébként kimondottan kedvező helyzetben van, mivel elhelyezkedésének és közlekedési viszonyainak köszönhetően a főváros nagy részéről könnyen elérhető és a sok vállalkozás jelentős igényt is generál a rendszeres irodatakarításra. Bár a városképet a régi műemléképületek határozzák meg, a 7. kerületben modern irodaházak is találhatóak. A rendszeres irodatakarítás a 7. kerületben is jól bejáratott szolgáltatás, függetlenül az irodának otthont adó épülettől és annak megközelíthetőségétől, hozzánk bizalommal fordulhat.