Olcsó irodatakarítás és magas minőség? Mondhatnánk, hogy lehetetlen, ám mégsem tesszük. Egyrészt azért, mert nagyon sokféle üzletpolitika, sokféle igény és sokféle irodatakarítás létezik. Másrészt azért sem állíthatjuk, hogy ami olcsó, annak híg a leve, mert mi magunk sem egeket verő áron tesszük makulátlanná az irodádat. De akkor mit árulnak el a számok? Vagy csak próba után ítéljünk? Hogyan alakulnak az irodatakarítás árak?

Olcsó irodatakarítás, luxus árak, megfizethetőség vagy épp elszállt árszabás? Takarítócég keresése során mindennel találkozhatsz.

olcso_irodatakaritas

Mennyibe kerül az irodatakarítás a takarítócégnek?

Olcsó irodatakarítás esetén gondolhatjuk, hogy a takarítócég nem költ sokat arra, hogy kitakarítsa irodádat. De miért nem? Azért mert ócska takarítószerekkel, agyonhasznált, olcsó takarítóeszközökkel, alulfizetett, nem túl precíz és lelkiismeretes takarítókkal dolgozik? Vagy azért, mert rendkívül jól szervezi a munkát, jól gazdálkodik a takarítószerekkel és a magas minőségű eszközei hosszú élettartamúak?

A takarítószerekre, eszközökre, dolgozókra, iroda fenntartására, közlekedésre, szállításra költeni kell. Tisztességes takarítócégként mindannyian adózunk is, mint mindenki, emellett azért dolgozunk, hogy egy megfelelő fizetést saját magunknak is kitermeljünk, hiszen nem nonprofit szervezetekről beszélünk. Azonban nem mindegy, hogy az olcsó takarítás az olcsó megoldások pozitívnak ható, ám megrendelőként negatív folyománya az olcsó megoldásoknak vagy minden tekintetben pozitív lehetőségről beszélünk. Nyilvánvaló, hogy bizonyos mértékű olcsóság esetén megalapozottan tarthatunk a pocsék végeredménytől és jobban járunk, ha rákérdezünk a részletekre, mielőtt próbát tennénk, költséghatékonyságot remélve. Az olcsó irodatakarítás lehet, hogy végül nagyon drága lesz és nem feltétlenül pénzben mérve.

Nálunk a minőségi végeredmény a legfontosabb, az ügyfél elégedettsége a cél. Ezért minőségi takarítószereket és takarítóeszközöket használnak elhivatott, precíz, lelkiismeretes és megfelelő tempóval, hatékonysággal dolgozó takarító munkatársaink. Más anyagi helyzettel máshogy ítéljük meg, mi az olcsó és mi a drága. Lehet, hogy áraink egy cég számára olcsó irodatakarítás kategóriába esnek, míg másoknak nehezen kigazdálkodható költséget jelentenek. De ha a piac többi szereplőjéhez viszonyítunk, áraink mérsékeltek.

Ezért az árért nem lesz panasz munkákra. Mi megbecsüljünk az ember és annak munkáját, ezért kollégáink szeretik az állásunkat. Más cégek kollégáit is megbecsüljük, mások munkájának is értéket tulajdonítunk, így a takarítás magas minőségével, a törődéssel megbecsülésünket is kifejezzük egymás iránt. A megfelelő, korszerű és takarékos munkamódszerek, eszközök és szerek lehetővé teszik, hogy profi hozzáállással, remek munkaszervezéssel igazán gazdaságosan biztosítsuk a makulátlan végeredményt. Ez nem csupán anyagi hasznon, de környezetünk érdekeit is sokkal jobban védi, mint a pazarló, meggondolatlan és nemtörődöm megoldások.

Mennyibe kerül az olcsó irodatakarítás neked?

Olcsó irodatakarítás esetén vagy nagyon ráfizetsz, vagy lassan inkább más takarítócég után nézel vagy pedig remek üzletet csináltál. Nyilván más lehetőség amúgy sem lenne, de így akarjuk érzékeltetni, hogy bár a gyanúsan olcsó irodatakarítás valószínűleg nem lesz életed üzlete, a nagyon jutányos árakkal szemben nem feltétlenül kell elutasítónak lenned. Sőt, egy drága takarítócég is végezhet slendrián munkát, drágán is kaphatsz minősíthetetlen végeredményt, gondatlan hozzáállást vagy éppenséggel tisztességtelen, nem becsületes takarítókat, átverést és megkárosítást.

Mielőtt takarítócéget választasz, légy körültekintő és ne az ár alapján dönts! Kérdezz minél többet, kérj referenciát, vagy ajánlást és ellenőrizd azokat, ha nem múlik a gyanúd! Végül ellenőrizd az elvégzett munkát tüzetesen, mígnem biztos lehetsz abban, hogy az olcsó irodatakarítás vagy a drága takarítócég választásával jól döntöttél!