Pesterzsébet irodatakarítás szempontjából nem számít jelentős városrésznek, azonban ez a szolgáltatás a főváros XX. kerületében is könnyen és megbízhatóan elérhető szolgáltatásnak számít.

Pesterzsébet – a városrészről

Budapest XX. kerülete, ismertebb nevén Pesterzsébet 1950-ben csatlakozott a fővároshoz. A második világháborúban jelentős részben elpusztult városrész, számos fiatal, dél-pesti kerülethez hasonlóan elsősorban lakóövezeti funkciókat tölt be, kertvárosi részek és lakótelepek határozzák meg arculatát. Pesterzsébetnek nincs jelentős ipara, nem számít kiemelkedő gazdasági- és üzleti központnak. Irodaépületeinek száma is csekély, ezért aránylag kevés cégnek, vállalkozásnak nyújt otthont. Bár több mint 60 ezren lakják, a viszonylag kis területű Pesterzsébet mégsem számít forgalmas kerületnek, mivel jelentős útjai a városrész határán futnak. Ilyenek a Határ út, az M5-ös autópálya bevezetőszakasza, a Nagykőrösi út, illetve a Helsinki- és Grassalkovich utak. Pesterzsébetet a Soroksári-Dunaágon átívelő Gubacsi híd köti össze Csepellel. A XX. kerület közlekedését a számos buszjárat mellett a HÉV és a vasúti közlekedés teszi teljessé. Pesterzsébet irodatakarítás terén ritkán említett városrész, hiszen fentebb említett jellemzői miatt sokkal kevesebb cégnek ad otthont, mint a főváros frekventáltabb kerületi. Előnyei között említhető belső részeinek viszonylagos nyugalma, ugyanakkor jó elérhetősége és a felkapottabb városrészeknél érezhetően mérsékeltebb ingatlanárai.

Irodatakarítás Pesterzsébet – Mindenhol szükség van ránk

Az irodatakarítás Pesterzsébeten is többnyire a szokásos rutinműveleteket jelenti, mint amilyen a felmosás, a portörlés, vagy a csempetisztítás, ugyanakkor igény szerint tartalmazhatja a szobanövények locsolását, ablakpucolást vagy fertőtlenítő takarítást is. Az irodatakarítást általában heti rendszerességgel kérik ügyfeleink, azonban semmi akadálya nincs az ennél ritkább, vagy gyakoribb időközönként történő takarításnak sem, a megrendelő egyéni igényeinek maximális figyelembe vételével. Mivel a XX. kerület épületeinek túlnyomó többsége nem irodaháznak, hanem egyszerű lakóháznak, esetleg inkább nagypolgári háznak épült, ezért a pesterzsébeti irodák esetében is sok egyedi megoldással, különleges kialakítású munkahellyel találkozhatunk. Ezek a jellegzetességek esetenként megnehezítik a pesterzsébeti irodatakarítók munkáját, komoly fennakadást azonban soha nem okoznak. A rendszeres irodatakarítás Pesterzsébeten is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást jelentheti, amely bármikor megrendelhető és gyorsan elérhető szolgáltatásunk.