Az irodatakarítás a 16. kerületben is gyorsan és kedvező áron elérhető szolgáltatás, hiszen a főváros 16. kerülete Budapest számos részéről, de akár vidékről is jól megközelíthető, ugyanakkor a belsőbb városrészekkel összevetve olcsóbb kerület. A nagy kiterjedésű, közel 80 ezer lakosnak otthont nyújtó 16. kerület számos vállalkozásnak is székhelyéül szolgál. Mivel nem büszkélkedhet nagy üzleti központokkal és felkapott irodaházakkal, a 16. kerület irodatakarítás szempontjából bár nem elsődleges, ugyanakkor nem is elhanyagolt városrész.

Irodatakarítás 16. kerület – A városrészről

Budapest 16. Kerülete több városrészből áll. Sashalom, Mátyásföld, Cinkota, Szentgyörgytelep, Rákosszentmihály és Árpádföld részekből tevődik össze, melyek egy része régebben önálló település volt. A kerület 1950-től lett Budapest része és ez meglátszik arculatán is. Nagy kiterjedésű kertvárosi részek, népes lakótelepek és ipari területek jellemzik, de a városhatárt övező részein mezőgazdasági részeket, szántóföldeket is találni. Városrészeinek lakó főként a főváros belsőbb kerületeibe járnak dolgozni, amihez jó szolgálatot tesz a környék jó tömegközlekedése. A főváros külső kerületeihez hasonlóan itt sincs nagy választék eladó, vagy kiadó irodák terén, a 16. kerület nem kiemelkedő üzleti központ. Irodatakarítás terén azonban nem marad el a többi fővárosi kerülettől. A felkapottabb kerületekkel összevetve kedvezőbb ingatlanárai és jobb helyi közlekedése teszi vonzóvá, főleg a helyi kötődésű vállalkozók szemében.

16. kerület, Irodatakarítás, épülettípusok, hangulatok

A nagy kiterjedésű és változatos 16. kerület irodatakarítás szempontjából is sokszínű városrész. A kerületben található irodák csekély számuk ellenére változatos képet mutatnak. Az előző rendszer szocialista típusú épületeiben éppúgy találni irodákat, mint a szebb napokat látott ipari létesítményekben, a kerület kertes házaiban, vagy akár a lakótelepek panelrengetegében. Bár üzleti szempontból a főváros egyéb kerületeivel összevetve nem jelentős helyszín a 16. kerület, az irodatakarítás itt is azt jelenti, amit másutt. Általában heti rendszerességű nagytakarítást, portörlést, felmosást, illetve az igény szerint felmerülő egyéb takarítási feladatok gyors és szakszerű elvégzését.

Az irodatakarítás a 16. kerületben is bármikor elérhető szolgáltatásunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha irodatakarítást szeretne akár Rákosszentmihályon, akár Mátyásföldön vagy Cinkotán működő vállalkozása számára.