Az irodatakarítás a 14. kerületben is az alapvető szolgáltatások közé tartozik. A 14. kerület Budapest egyik kiemelkedő fontosságú kerülete. Bár kiterjedésében közepes méretű, 124 ezer lakosával a főváros harmadik legnépesebb kerülete, így gazdasági szerepe is jelentős. Bár nem tartozik a tipikus ipari- és gazdasági kerületek közé, számos vállalkozásnak és cégnek nyújt otthont, így természetesen a 14. került irodatakarítás szempontjából is frekventált helyszín.

A 14. kerület, más néven Zugló több, eltérő jellegű városrészből áll össze, mint például Alsórákos, Herminamező vagy a Városliget. Utóbbi világhírű, országos jelentőségű városrész, hiszen itt található a Hősök tere, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Fővárosi Nagycirkusz, a Szépművészeti Múzeum, a Műcsarnok, a Széchenyi gyógyfürdő és Vajdahunyad vára. A városligetet a főváros tüdejének is nevezik, mivel Budapest központjában ez a legjelentősebb zöldterület. A 14. kerület egyéb városrészeiben található a Vasúttörténeti Park, a Földtani Intézet Lechner Ödön tervezte épülete, a Puskás Ferenc Stadion (régi nevén Népstadion) és a Papp László Sportaréna. Mint a fentiekből is látszik, a 14. kerület kiemelkedő fontossággal bír turisztikai, kulturális, szabadidős- és sport szempontból. Emellett a 14. kerület külsőbb övezeteiben hatalmas lakótelepek épültek, amelyek sok tízezer embernek nyújtanak otthont. Közlekedési szempontból a 14. kerület jelentős útvonalai a fővárosba kelet felől bevezető M3-as autópálya, a nagy átmenő forgalmat lebonyolító Thököly és Fogarasi utak, Nagy Lajos király útja, a Hungária körút és a 14. kerület déli határát jelentő Kerepesi út. Ezzel párhuzamosan fut a nagy forgalmat lebonyolító M2-es metró. A Mexikói út végén található az M1-es metró, közismertebb nevén a kis földalatti végállomása. A 14. kerületen haladnak át a Nyugati pályaudvarra tartó, vagy onnan érkező személyvonatok és Zuglóban található a nagy kiterjedésű Rákosrendező pályaudvar is.

takarítás

A 14. kerület irodatakarítás szempontjából kedvező helyzetben van, mivel elhelyezkedésének köszönhetően a főváros nagy részéről könnyen elérhető és viszonylag sok vállalkozás működtet irodákat a kerületben. Modern irodaházat keveset találni Zuglóban, de számos régebbi épületben ma is sokféle vállalkozás tartja fenn székhelyét. Természetesen ezek sem mellőzhetik a rendszeres irodatakarítást a 14. kerületben. Az irodák, ahogyan a fővárosi kerületek többségében, itt is nagyon színes képet mutatnak. Nem csak régi bérházakban, de a Herminamező és Istvánmező villáiban is találhatunk működő irodákat. Népszerűek a rendszerváltás előtt épült vasbeton szerkezetű, egyszerű kivitelű, bár mára kicsit megkopott épületei éppúgy, mint az új építésű irodaházai. A sokféle stílus változatos kihívások elé állítja az 14. kerületben rendszeres irodatakarítást végzőket.

A rendszeres irodatakarítás a 14. kerületben is jól bejáratott szolgáltatásunk, legyen szó exkluzív kúriában, modern irodaházban vagy egykori ipari épületben működő irodáról, hozzánk bármikor fordulhat.