A XI. kerület irodatakarítás szempontjából a főváros kiemelkedően jól ellátott kerületei közé tartozik. Nem is lehetne ez másként, hiszen Dél-Buda legjelentősebb kerületében, a sokszor csak Újbudaként említett XI. kerületben ugyanis jelentős számú cég és vállalkozás üzemeltet kisebb és nagyobb irodákat, amelyek számára természetesen a rendszeres irodatakarítást is meg kell szervezni.

irodatakaritas_XI.kerulet

A XI. kerület Budapest egyik kiemelkedő gazdasági központja, és több mint 150 ezer lakosával a főváros legnagyobb népességű kerülete. Jelentőségét földrajzi helyzetének köszönheti. A XI. kerület a főváros nyugati kapuja, mivel területéről indulhatnak el nyugat felé azok az utak, amelyek nyomvonalán már nem jelentenek akadályt a budai hegyvonulatok. A XI. kerületbe fut be az M1-es és az M7-es autópálya, valamint az összes dunántúli vasútvonal. Itt halad át számos, Nyugat-Európába induló vagy onnan érkező vonat is. A kerület négy, Dunán átívelő híddal is büszkélkedhet, melyek közöl országos jelentőségűek a közúti forgalmat kiszolgáló Rákóczi híd és az Összekötő vasúti híd. Ez már önmagában is érthetővé teszi, hogy miért számít a főváros talán legnépszerűbb vállalkozási helyszínének Újbuda.

A XI. kerület egyaránt szerencsés választás nagy irodaházak és kisebb irodák számára is, így nagy a kereslet a XI. kerület irodatakarítási szolgáltatásaira is. Újbuda gazdasági értékét tovább növeli, hogy a legnagyobb népességszám mellett a fővárosi kerületek közül itt a legalacsonyabb a munkanélküliségi arány is. A kerület több felsőoktatási intézménynek is otthont nyújt, melyek közül a legismertebb a Duna partján felépült, hosszú története során számtalan épülettel bővülő Műegyetem. Az elsősorban informatikával, telekommunikációval és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégek kiszolgálására felépült Infopark a főváros egyik legfelkapottabb irodai központja, szintén itt található.

Az irodatakarítás XI. kerület minden részén elérhető

A modern irodaházak mellett a XI. kerületben számos alternatív irodahelyiség is működik. Nem csak a Gellért-hegytől délre futó régi utak öreg házaiban, de a rendszerváltás előtt épült panelházakban és a szebb napokat látott, régi ipari ingatlanokban is számtalan iroda üzemel. Ezért a XI. kerület irodatakarítás szempontjából is változatos helyszín. Újbuda népszerűségét oktatási- és gazdasági jelentősége mellett sokszínűsége és szabadidős lehetőségei is tovább növelik. Központi szerepe révén az irodák karban- és tisztán tartása Újbuda egyik városrészén sem ütközik akadályba, a rendszeres irodatakarítás a XI. kerület esetében alapvető, könnyen elérhető szolgáltatásnak számít, ahol a megrendelő joggal számíthat a legjobb minőségre.

irodatakarítók

Budapesti takarítócég vagyunk, így a főváros minden kerületében, tehát a XI. kerület esetében is feladatunk az irodák tisztán tartása. Ha beírja böngészője keresőjébe, hogy irodatakarítás XI. kerület vagy Irodatakarítás Újbuda, nem csupán az ott székhellyel működő takarítócégek listája kerül szeme elé. Nem kell olyan céget választania, amely irodája közelében található, mivel Budapesten az árak nem függenek ettől.