Az irodatakarítás 6. kerület esetén is gyorsan elérhető, alapvető szolgáltatás, hiszen Budapest VI. kerülete, a Terézváros központi elhelyezkedésű, belvárosi kerület. A városrész nem kifejezetten üzleti jellegű, a 6. kerület irodái sokszor öreg bérházakban, műemléképületekben, sőt, látványos palotákban működnek. A 6. kerület irodatakarítás vonatkozásában jellegzetes, belvárosi térség, ahol a rendszeres irodatakarítás, többnyire napi, vagy heti rendszerességgel történik. A szokásos munkafolyamatok kiemelkedő precizitással és megbízhatósággal garantálják a terézvárosi irodák tisztaságát, hiszen a Főváros szívében csak a legmagasabb színvonalú szolgáltatásoknak lehet helye.

6. kerület irodatakarítás – Csodás épületek makulátlanul tisztán

6_kerulet_irodatakaritas

A 6. kerület irodatakarítás szempontjából jól ellátott kerület, központi elhelyezkedése és kis területe miatt, hiszen nem csak népszerű és felkapott városrész, de fontos útvonalai révén könnyen megközelíthető is. A VII. kerület a Főváros egyik legnagyobb népsűrűségű városrésze, mivel viszonylag kis területén több, mint 40 ezren élnek. Irodatakarítás 6. kerület bármely pontján igénybe vehető. Terézvárost a Bajcsy-Zsilinszky út, a Nyugati pályaudvar, a Dózsa György út és a Király utca határolja, a kerület arculata több mint száz éve alakult ki. Kertvárosi utcákat vagy lakótelepeket éppúgy nem találni a 6. kerületben, mint iparvidékeket vagy számottevő zöldövezetet. Az irodatakarítás 6. kerület esetében így tehát egységes, belvárosi területen zajlik. A régi bérházak, magáningatlanok sok irodának adnak otthon, számos vállalkozásnak biztosítanak székhelyet, emellett sok értékes műemlék, fontos középület, iskola, exkluzív üzlet és diplomáciai épület magasodik Terézvárosban. Közlekedési szempontból, és ezzel összefüggésben üzleti szempontból is a Világörökség részét képező Andrássy út és a Teréz körút jelentik a VI. kerület legfontosabb útjait. Ugyanakkor a Podmaniczky úton és más utcákban is számtalan vállalkozás, üzletház és iroda működik, ezért természetesen az irodatakarítás 6. kerület számtalan helyszínén igényelt, fontos szolgáltatás.

Irodatakarítás VI. kerület – Műemlékek, bérházak és modern irodák

irodatakaritas_VI_kerület

A rendszeres irodatakarítás 6. kerület esetén többnyire régi bérházakban, nagy múltú műemléképületekben kialakított irodák helyiségeinek takarítását jelenti. A korszerű, dedikáltan üzleti célból épült irodaházak száma a Terézvárosban aránylag csekély. A többnyire heti vagy napi rendszerességű irodatakarítás 6. kerület irodáinak vonatkozásában is alapvetően a szokásos rutinműveletekből áll, mint például a felmosás, a portörlés, a csempék tisztítása, és a szemét eltávolítása, de a megrendelő igényeihez alkalmazkodva tartalmazhatja a szobanövények locsolását, vagy esetenként kárpittisztítást is. Bár a kerület arculata meglehetősen egységes, a terézvárosi irodák, bemutatótermek és üzlethelyiségek kialakítása változatos, mivel többségük nem üzleti szempontok alapján tervezett épületben került kialakításra. Az irodák és egyéb üzleti ingatlanok tulajdonosai azonban joggal bízhatnak abban, hogy az irodatakarítás 6. kerület minden pontján a legmagasabb színvonalú szolgáltatást jelenti.