Takarítócég lévén az irodatakarítás mellett az intézménytakarítás is szolgáltatásink közé tartozik. Folyosók, előterek, várótermek, előadótermek, öltözők és egyéb helyiségek kitakarítását éppúgy vállaljuk, ahogy kisebb vagy nagyobb irodák és más munkahelyek tisztán tartását. Az intézménytakarítás a legtöbb részletében hasonlít bármely más takarításra, azonban a profik tudják, hogy milyen speciális apróságokat igényel még.

intezmenytakaritas

Intézménytakarítás fennakadás nélkül

Az intézménytakarítás kapcsán az egyik legfontosabb, hogy mindig fennakadás okozása nélkül kell végeznünk. Számunkra ez természetes, hiszen profi és ügyfélorientált takarítócég vagyunk, szintén profi és elhivatott kollégákkal.
Fontos, hogy az intézmények takarítását olyan időszakban végezzük, amikor a helyiségek nincsenek aktív használat alatt. Természetesen sok esetben szükséges egésznapos takarítói jelenlét, de a napi takarítás elvégzésre, az intézmény teljes áttakarítására a kora reggeli, akár hajnali vagy az esti, akár éjszakai időszak a legalkalmasabb. Ezen időszakokban mi nem zavarjuk munkánkkal és jelenlétünkkel az intézmény dolgozóit és látogatóit. Ráadásul ilyenkor van lehetőségünk azon területek és felületeket ki – és letakarítására, melyek munkaidő vagy látogatási idő alatt folyamatos használat alatt vannak, tehát nem takaríthatóak.

Az intézménytakarítás gyakorisága természetesen választható, azonban a napi szintű felmosás és bizonyos területek, mint például a vizes blokkok fertőtlenítése alapvetően fontos. Ez nem csupán igényesség kérdése, hanem jogszabály írja elő a közületek számára a megfelelő higiéniai állapotok biztosítását. Erre érdemes szakembert, azaz profi takarítócéget fogadni, hiszen így nem kell törődni ennek apró részleteivel. Mi mindenre odafigyelünk. A takarításra minőségi garanciát vállalunk, pontosan tudjuk, milyen tisztítószerekkel lehet és szabad dolgoznunk, valamint mindenféle felület megfelelő kezelésére rendelkezünk megfelelő eszközökkel. Saját gépparkunk a különlegesebb helyzetekre tartogat megfelelő gépet.

Intézménytakarítás Budapest és környékén

intezmenytakaritas_budapest

Budapest egész területén, az összes kerületben vállaljuk az intézmények makulátlan kitakarítását. Ezen kívül Budapest külterületein, a környező településeken, gyártelepeken is élvezheti munkánk gyümölcsét, sőt, lényegében Pest megyében megegyezés szerint bárhová kiszállunk.

Legyen szó a belvárosról, legyen szó a külvárosról, nálunk a minőség és megbízhatóság mindenhol ugyanazzal a mércével mért alapvetőségek. Egy Budapest melletti kisebb település ugyanolyan minőségű takarítást igényel, mint a legfelkapottabb Budapesti környék. Nálunk az ember érték, az ügyfél fontos, az ügyfél ügyfelei, látogatói pedig talán mégfontosabbak, hiszen ügyfeleinkkel közös célközönségnek számítanak.

Ha intézménytakarítás, akkor csak a legjobbal elégedjen meg! Profi takarítócég kifogástalan munkáját kínáljuk, mellé pedig minőségi garanciát és kiemelkedő rugalmasságot a munka szinte minden területén.