Az  irodatakarítás Budapest és vonzáskörzetében ugyanolyan helyzeteket produkál, mint amilyeneket a világ bármely más pontján. Valószínűleg mindenki látott már “irodás” amerikai filmeket vagy sorozatokat, melyekben az irodához nem csupán mellékhelyiség és egy kis teakonyha tartozott, hanem sok más minden mellett egy jól felszerelt, tágas konyha is. Viszonylag ritka, ám előfordul, hogy az irodai dolgozóknak lehetőségük van arra, hogy saját maguk készítsék el egyszerűbb, de főtt ebédjüket.
Egy felkészült takarítócég, mely kimondottan az irodatakarításra szakosodott, hatékonyan megbirkózik a rendszeresen használt irodai konyha problémájával is. Talán egy egyszemélyes takarító vagy takarítónő számára túlzás lehet a tűzhely vagy sütő tisztítása, hiszen alapvetően a porszívózás, felmosás, mellékhelyiségek és csapok kitakarítása a feladata. Nos, az irodatakarítás munkálatait egy használható konyhával felszerelt helyen ezért is érdemes profi takarítócégre bízni. A heti takarítás vagy napi takarítás során a konyha makulátlan tisztaságát is fenntartjuk, beleértve akár a mosogatást is,a mennyiben a megállapodásunkban szerepel.
Miért lehet nehezebb egy főzésre is alkalmas és arra is használt irodai konyha takarítása? Egyrészt nem csak anyu főzi meg benne az ebédet vagy vacsorát, hanem akár több tíz ember is megfordul a mosogató, a mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtő, étkezőasztal vagy épp tűzhely mellett, így a koszolódás sokkal intenzívebb és sokszínűbb. Másrészt, az előbbi okból kifolyólag, fertőtlenítőtisztítás is szükséges, hiszen a sok ember sok fertőzéslehetőséget hordoz magában. Bőven elegendő egy influenzás munkatárs, akin még csak nem is látszik, hogy lappang benne valami, és máris kész a baj. Az irodai konyha vagy mosdó pompás terep a bacilusok, vírusok, gombák számára a “gazdatestek” megtalálásához.

Ha belegondolunk, hogy számos munkatársunk tapogatja a kilincseket, az edényeket vagy épp a mikrohullámú sütő gombját, máris beláthatjuk, hogy profi megoldásra van szükség, ha tisztaságot szeretnénk. Ahol sok ember megfordul a higiéniára való törekvés felértékelődik. Hiába vagyunk tiszták és igényesek, a vírusok ettől még nem kerülnek el minket. Ha valaki tüsszent, kezét az arca elé teszi. Mi van, ha ugyanez az illető besétál az irodai konyhába, megfogja az egyik  kiskanalat, megkeveri vele a kávéját, majd beteszi a mosogatóba és visszamegy dolgozni? Majd jön valaki, aki ezt a kiskanalat elmosogatja, de nem biztos, hogy alaposan, sőt, könnyen lehet, hogy a kiskanál nyelét nem tisztítja meg eléggé, majd kézmosás nélkül a szájához, ételéhez nyúl. A baj sokkal nagyobb, ha valaki véletlenül az asztal tüsszenti le vagy a mosogatót. Itt jön képbe a fertőtlenítőtakarítás szükségessége.

Egy profi irodatakarító cég a megfelelő tisztítószerek, megfelelő és korszerű takarítóeszközök, valamint szaktudás, gyakorlat birtokában van, így még a rendszeresen főzésre is használt irodai konyha sem okozhat meglepetéseket, nem tartogathat megoldhatatlan problémákat számára. Mi a munkatársainkat komoly szelektálás útján választjuk, egytől egyig hivatásuknak tekintik az irodatakarítást, hiszen itt arról van szó, hogy biztosítjuk az iroda zavartalan és hatékony működését, miközben a fertőtlenítés során az irodai dolgozók egészségét is megóvjuk.
Válasszon profi takarítócéget, melynek munkatársai Önért vannak, a dolgozóiért vannak, ügyfeleiért vannak, egyszóval az Ön vállalkozásának sikerét tartják szem előtt minden egyes portörlés, felmosás, mosogatás, viráglocsolás vagy épp kárpittisztítás alkalmával.