Egy jó takarítócég mindig egyedi megállapodást köt ügyfeleivel. Mi is így járunk el. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, természetesen az előírt szabályokat betartva, de igyekszünk mindent úgy csinálni, ahogy a megrendelő kéri. Az irodatakarítás, üzemtakarítás, raktártakarítás vagy akár üzlet, bemutatóterem takarítás sokféle lehet. A hasonló típusú munkák számos ponton egyformák, azonban nagyon sok külön kéréssel, egyedi megoldással és speciális igénnyel találkozunk. Számunkra ez természetes, hiszen ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma iroda és egyéb munkahely sem. Kicsi iroda vagy nagy csarnok? Fa padló vagy laminált? Csempe vagy tapéta? Nekünk egyre megy, cél a maximális tisztaság és higiénia biztosítása a megrendelő igényeinek megfelelően.

egyedi takaritas

Mikor takarítunk?

Akkor takarítunk, amikor az ügyfél kéri. A takarítás gyakoriságát és elvégzésének pontos dátumát is az ügyfél szabja meg. Ha napi takarítás kell, naponta jövünk, ha heti takarítás az igény, akkor hetetnte jelentkezünk. Takarítsunk munkaidő előtt? Rendben, Estére kérik? Nem gond. Fontos, hogy az irodatakarítás olyan időpntban történjen, amikor nem zavarunk vele senkit. Érdemes munkakezdés előtrtre vagy utánra időzíteni, hogy a dolgozókat mindig makulátlan munkahely várja, ahol feladataikat zavartalanul végezhetik.

Mit lehet kérni tőlünk?

profi takaritas

Szinte bármit, ami a takarításhoz, az adott terület rendbetételéhez tartozik. Mi nem csak porszívóznk, fölmosunk és kivisszük a szemetet. A fertőtlenítő takarítás éppúgy alapvetség, mint a növénylocsolás vagy kárpittisztítás. Sőt, zöldterület gondozást is vállalunk. A munka jellegét és a részfeladatokat mindig az ügyfél igényei és a takarított területek sajátosságai határozzák meg.

Miért érdemes minket választani?

Mert mi vagyunk az egyik legjobb takarítócég Budapest és környékén. Képzett, gyakorlott és lelkiismeretes takarító csapattal dolgozunk. Profi és korszerű takarítógép parkkal bármit kitakarítunk. Az ügyfélorientáltság nálunk nem csak üres fogalom. Sosem okozunk kárt, de amennyiben egy véletlen folytán valami sérül, felelősségbiztosításunk fedezi a költségeket.

Munkánk nyomonkövethető, munkatársaink takarítási naplót vezetve biztosítják a pontos elszámolást. Ügyfeleink csak azért fizetnek, amit valóban megkapnak, így költséghatékonyságban is verhetetlenek vagyunk.

Egy profi takarítócég az irodatakarítás és egyéb takarítás részfeladatait részletesen egyezteti a megrendelővel. Mi is így teszünk. Számos javaslattal élhetünk, amiket tapasztalatainkra alapozva mondunk el, azonban mindig a megrendelő dönt. Ha mi a heti takarítást találjuk a legideálisabnak, ám a megrendelőnk csak havonta szeretné ifgénybe venni szolgáltatásunkat, akkor havi takarításra kütünk szerződést. Ha érdemes volna rendszeresen ablakot tisztítani, de a megrendelőnk egyáltalán nem kéri ezt a szolgáltatást, akkor nála nem mossuk az ablakokat. Amennyiben a viráglocsolás nincs megoldva, úgy mi készségesen átvállaljuk ennek terhét is. Rugalmasak, profik és elhivatottak avgyunk, ezért minden ügyfelünk elégedett munkánkkal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, beszéljük át, mire van szüksége és hogyan, mi pedig megyünk, takarítunk a megbeszéltek szerint. A megállapodások folyamatosan változtathatóak. Ha egy szolgáltatásra mégis volna igény, ügyfeleink bátran jelezhetik. Ha pedig egy részfeladatot többé már nem velünk végeztetnének, akkor arról lehet szólni. Fontos azonban, hogy minden igényt, kérést és észrevételt időben jelezzenek, mert a munka kellős közepén már nehezebb váltanunk.