Az irodatakarítás Budapest területén és fővásounk környékén is gyakran igényelt szolgáltatás. A budapesti régió nagyon gzadag irodaépületekben, irodáknak otthont adó telephelyekben, raktár és iroda együttesekben, komplexumokban, így az irodatakarítás szinte létszükséglet. Egy takarítócég számára az egyik legfontosabb, hogy tevékenységét minél szélesebb körre kiterjeszthesse. Ha csupán egyet várost fedünk le, nyilvánvalóan elesünk a lehetséges megrendelők jelentős részétől. Mi folyamatosna igyekszünk egyre nagyobbá válni, ezáltal Budapest egyre szélesebb vonzáskörzetében vállaljuk az irodák, csarnokok, raktárak, közintézmények és egyéb munkahelyek profi kitakarítását.

telephely_takarítas_budapest

Ha irodája a város szélén vagy Budapest környéki településen található, akkor is hívjon minket bizalommal! A fővároson kívül ugyanzt a színvonalat kínáljuk, ugyanolyan odaadással és ügyfélorientált hozzáállással dolgozunk, mint a legfelkapottabb budai vagy pesti utcák modern irodáiban. Az irodatakarítás azon kívül, hogy rendet, tisztaságot és higiéniát hivatott biztosítani, hozzátesz az iroda prezstízséhez. A tiszta, rendezett, ragyogó iroda megkapó, pozitív első benyomá gyakorol  bárkire, aki belép az ajtaján, valamint igényességről árulkodva segít, hogy komolyabban vegyék tulajdonosait, dolgozóit. Az egyik legnagyobb érték pedig pont ez, hogy tevékenykedjünk is bármilyen területen, ha komolyan vesznek, akkor biztosan van jövőnk ott.

kulvarosi_takaritas

Miért nem tudunk bizonyos távolságon kívül takarítást vállalni?

Egy takarítócégnek fontos, hogy időhatékonyan szervezze munkáit. A megrendelőnek fontos, hogy jó áron jusson hozzá a szolgáltatáshoz. Ha messze kell menni, akkor rengeteg időt veszítünk, melyet valamilyen formában kompenzálni kellene. A kiszállás költsége így jelentősen növekedne, ami sem a mi érdekeinket nem szolgálja, sem a megrendelőét. Ezen a pontos sajnos azt kell mondanunk, hogy bár örömmel veszünk minden új együttműködést, mindenki jobban jár, ha egy helyi céget bíznak meg a felmerülő munkával.

Számunkra nagyon fontos, hogy magas minőségű szolgáltatásunkat jó áron kínáljuk. Ezért rendkívül kellemetlen volna, ha a távoli iroda takarításáért jelentősen többet kellene elkérnünk, mint amennyibe a közelebbi irodatakarítás kerül. Ez sehogy sem jó. Tudjuk, hogy munkánk megéri az árát és ha valaki Budapesten vagy annak vonzákörzetében már dolgozott velünk, szeretné ha messzebb lévő irodáit, raktárát is mi takarítanánk, de van, hogy ez már nem megoldható.

Ha nem mi, akkor kit érdemes választani?

Ha már mi nem tudjuk megoldani a takarítást, akkor nagyon fontos, hogy olyan takarítócég kapja a megrendelést akik leinformálhatóak, akik több elérhetőséget is megadtak, akik nem fognak “eltűnni”, ha valami probléma adódik, akik nyitottak a reklamáció ügyfélközpontú kezelésére és akiknál láthatjuk, hogy van referencia. Nagyon szeretnénk, ha a takarítással senki sem fázna rá, akkor sem, amikor mi nem tudjuk elvállalni a feladatot!

A mi hozzáállásunk, internetes jelenlétünk és látható jellemzőink olyan szintet képviselnek, hogy amely takarítócég hasonlót kínál, az valószínűleg megbízható. Amennyiben nem biztos benne, hogy irodája még megfelelő távolságra van ahhoz, hogy a mi kiváló szolgáltatásunk révén váljon makulátlanul tisztávé, hívjon minket bizalommal és mi mindent megteszünk, hogy segíthessünk.