Ha irodatakarítás X. kerület, akkor hívjon minket! Színvonalas munkavégzés, megfizethető árak és nagy összegű felelősségbiztosítás a rugalmasság és rövid határidők mellé. Akár rendszeres, akár eseti, lehet napi vagy heti, esteleg kétheti, mi megszervezzük és elvégezzük a takarítási munkákat a X. kerület bármely pontján.

Irodatakarítás X. kerület – Mit vállalunk?

Több évtizedes tapasztalatunk és nagylétszámú csapatunk révén ma már igazán átfogó szolgáltatást nyújtunk. A legegyszerűbb takarítási munkáktól az ipari alpin technikán át az extrém takarításig mindent ránk lehet bízni egész Pest megyében, így akkor is, ha az irodatakarítás X.kerületi helyszínen válik szükségessé.

  • Padló takarítás
  • Mosdók, mellékhelyiségek takarítása
  • Előcsarnokok, várók és folyósók takarítása
  • Ablaktisztítás
  • Szőnyegtisztítás
  • Növénygondozás

Az irodatakarítás szolgáltatásunk átfogó és összetett, ugyanakkor kérhetőek csak bizonyos részfeladatok önmagunkban is. Ha csak padlótisztítás kell, vagy csak a közös helyiségeket takaríttatná profikkal, velünk ilyen szerződést is köthet.

irodatakaritas_X_kerulet

 

Budapest X.kerülete, közismert nevén Kőbánya viszonylag nagy alapterületű városrész, így számtalan különféle lakónegyed, ipari telep, kereskedelmi pontok és irodaházak is tarkítják. Ráadásul igen jelentős zöldterület teszi szebbé. Kisebb lakásirodáktól, üzlethelyiségeken át a nagy irodaépületekig mindenféle helyszínen takarítottunk már Kőbánya 32,49 km2 területén. A kerület népessége 1980-ban volt a legmagasabb, meghaladta a százezer főt is, majd lassan csökkent és a wikipédia 2021-es adata alapján csak 77. 308 fő bír kőbányai lakcímmel.

Az irodatakarítás X. kerület esetén régebben inkább az ipari területekhez tartozó irodák takarítását jelentette volna, mivel igen jelentős volt itt a kőfejtés és a téglagyártás, majd később a vegyipar, az élelmiszeripar és a villamossági ipar is nagy méreteket öltött. A rendszerváltás után azonban a kerület ipari jelentősége egyre csökkent és négyzetkilométereit elfoglalták újabb lakótelepek, kereskedelmi épületek és irodáknak szánt létesítmények.

Mennyibe kerül az irodatakarítás a X. kerület irodáinak?

Az irodatakarítás ára takarítócégenként változó. Mi igyekszünk megfizethető szolgáltatást nyújtani, miközben a magas színvonal és a profi ügymenet is biztosított. Az, hogy nálunk mennyiben kerül az irodatakarítás, több tényező függvénye. Fontos, hogy mekkora irodát takarítunk, hogy milyen részmunkákból áll az elvégzendő feladat, hányszor van szükség ránk egy adott időszakban, hosszútávú vagy eseti megrendelésről van-e szó? Minden megrendelés egyedi, ezért az ingyenes helyszíni felmérésünk után mindig egyedi árajánlatot adunk. Hívjon minket mielőbb, hogy mihamarabb megkezdhessük az együttműködést és kollégái inspirálóan tiszta, higiénikus környezetben végezhessék munkájukat! Ha irodatakarítás X. kerület, akkor Serverin Takarító Szolgálat!