Budapesten alapvető, de a rendszeres irodatakarítás az agglomerációban is könnyen elérhető szolgáltatás. A Főváros az ország gazdasági- és pénzügyi központja, és így a legértékesebb üzleti helyszín és a legjobb választás egy nagyra törő vállalkozás székhelyének is, azonban számos cég megelégszik a lokális igények kielégítésével, vagy jobbnak látja Budapesten kívül kialakítani központját. Bizonyos szempontból előnyösebbek lehetnek a Főváros környéki, vidéki települések, ezért a rendszeres irodatakarítás az agglomerációban is jogosan igényelt szolgáltatás.

üveg kupola

Lehetőségek Budapest körül

A budapesti agglomerációhoz hivatalosan 81 település tartozik, amelyek összlakossága meghaladja a 750 ezer főt! Magyarországi viszonyok között ez hatalmas lélekszám, legnagyobb vidéki városainknak is három-, négyszerese. Ugyan a szóban forgó települések egy része valóban falusias jelleget mutat, olyan jelentős városok is ide tartoznak, mint Budaörs, Dunakeszi, Gödöllő vagy Vác. A hasonló agglomerációs központok, a térség sokszínűsége és sok esetben kedvező vállalkozási mikroklímája, valamint a Főváros közvetlen közelsége együtt generálják, hogy a rendszeres irodatakarítás az agglomerációban is keresett legyen.

Sokszor elhangzik, hogy bizonyos szempontból Budapest szinte élhetetlen várossá vált. Tény, hogy bizonyos útjain rémálom a közlekedés és az elmúlt években a fővárosi ingatlanárak sokak számára szinte megfizethetetlenek lettek. A Fővárosban nem csak az utakon, de időnként az üzleti életben is kegyetlen farkastörvényekkel kell szembesülnie a vállalkozásoknak. A kisebb települések vélhetően kisebb piaca azonban Budapest közvetlen szomszédságában nem biztos, hogy kisebb üzleti sikert valószínűsít. Bár a forgalom itt is növekedett, az agglomeráció nagy része még mindig jóval csendesebb, mint Budapest nagy része. Az agglomerációban is érezhetően följebb mentek az ingatlanárak, de még mindig jóval mérsékeltebbek a fővárosiaknál, és a helyi adók sok esetben szintén kedvezőbbek az egyes kerületekre jellemző közterheknél. Az M0-ás autópálya kiépülése, valamint Budapest útjainak eredendően sugaras elrendezése közlekedési szempontból is kedvező helyzetbe hozza a szóban forgó települések jelentős részét. A professzionális cégek által végzett rendszeres irodatakarítás az agglomerációban így lassan szintén olyan megszokottá válik, ahogyan megszokott, hogy egy-egy országos vállalat központja nem Budapest, hanem Budaörs vagy Dunakeszi.

Irodatakarítás az agglomerációban

A rendszeres irodatakarítás az agglomerációban is ugyanazt jelenti, amit a Fővárosban. Heti, vagy napi rendszerességű takarítást, felmosást, portörlést, a mellékhelyiségek és irodai konyhák teljes körű kitakarítását és fertőtlenítését. A rendszeres irodatakarítás egyaránt bővíthető rendszeres és alkalmi szolgáltatásokkal, mint például az iroda növényeinek rendszeres locsolása, vagy az időszakosan végzett ablakmosás és kárpittisztítás. A rendszeres irodatakarítás az agglomerációban is mindig a megrendelő igényeihez szabott, rugalmas, ugyanakkor pontos és megbízható szolgáltatásunk.