cégvezető

 

A heti irodatakarítást igénylő cégek vezetői jól tudják, hogy a rend, a tisztaság és a higiénia minden munkahelyen alapvető fontosságú tényezők. Ezek híján romlik a dolgozók közérzete, csökken a munka hatékonysága és az iroda rossz benyomást kelt a kívülállókban. A rendszeres irodatakarítás ezért, bár bizonyos szempontból láthatatlan, mégis nélkülözhetetlen eleme a sikerességnek.

Tiszta iroda, rendezett környezet

Rend a lelke mindennek. A tisztaság fél egészség. Közismert, senki által nem vitatott megállapítások, amelyek értelméről mégis sokszor megfeledkezünk. Nem csak a munkahelyünkön, de az otthonunkban is nagyban meghatározza közérzetünket, lelki állapotunkat környezetünk állapota. Bár azt mondják, a zsenik átlátnak a káoszon, egy rendetlen közegben szinte minden esetben kellemetlenül fogjuk magunkat érezni. Nem csak azért, mert esztétikailag zavaró a különféle dolgok kaotikus összevisszasága és szétszórtsága, hanem azért is, mert így folyton eltűnnek, elkeverednek a dolgaink, rendszerint pont azok, amikre a legnagyobb szükségünk lenne. Ugyanakkor hosszú időn át nem fog feltűnni néhány fontos tárgy, irat, apróság eltűnése. Hiszen ha semminek nincs helye, nem is tűnhet föl, ha nincs ott.

 

takarításIrodatakarítás a jobb közérzetért

A tisztaság hiánya sokakat még jobban zavar, mint a rendetlenség. Ismerős az érzés, amikor azért húzzuk, halasszuk egy régi akta elővételét, mert az szó szerint leporolást jelentene és semmi kedvünk fuldokolni a levéltári porban? Még kellemetlenebb, ha különféle ragacsokat, maszatokat találunk az asztalunkon, ha kellemetlen szagok terjengenek a mellékhelyiségben vagy akár az iroda konyhájában és inkább műanyag flakonból iszunk, mintsem az opálos poharakból. Itt már higiéniai aggályaink is joggal támadhatnak, amelyek végképp lehetetlenné teszik, hogy otthonosan, komfortosan, jól érezzük magunkat az irodánkban. Az ilyen közegben állandósulnak az apró bosszúságok, a kicsinyes konfliktusok, amelyek idővel alaposan megmérgezik az iroda légkörét. Ez természetesen a munkára is rossz hatással lesz és a vendégekben sem kelt jó benyomást.

Irodatakarítás inkább takarítócéggel

Az iroda rendjéért nagyrészt a dolgozók felelnek, de a tisztaságot és a higiéniát maximális színvonalon garantálható a rendszeres irodatakarítás szolgáltatásának igénybevételével. Egy ragyogóan tiszta, makulátlanul higiénikus, illatos, friss munkahelyre felüdülés megérkezni. Különösen akkor, ha otthon állandó harcban állunk a házimunkával és rendre alulmaradunk a tiszta élettérért folytatott végtelen küzdelemben. A rendszeres irodatakarítás az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy az iroda dolgozói jól érezzék magukat munkahelyükön és hatékonyan végezhessék munkájukat.