Egy fővárosi takarítócég Gyál területén is könnyedén dolgozhat, hiszen a település alig pár kilométerre fekszik Budapesttől. Mi, a Serverin Takarítószolgálat egész Pest megyét lefedjük, így az irodatakarítás Gyál számára is elérhető szolgáltatásunk. Ha színvonalas takarítást szeretne Gyálon, vagy azon gondolkozik, hogy ha irodáját Gyálra költözteti, minden szükséges szolgáltatást elér-e, mi takarítás fronton jelentjük, hogy igen, ezt kipipálható.

Megbízható takarítócég Gyál területére költöző irodáknak

Gyálra költözteti irodáját vagy most nyitja meg az elsőt és épp itt? Mi akár a beköltözés előtti, felújítás utáni vagy a beköltözést követő takarítást is vállaljuk. Nyisson új, friss, tiszta irodával és tartsa meg a higiéniai, tisztasági állapotokat képzett, szakszerű segítséggel. Egy tapasztalt takarítócég Gyál munkahelyeinek is biztosít mindent, amit higiéniai és tisztasági szempontból kell. Tőlünk az alapszolgáltatásokon kívül sok mást is kérhet. Például a zöldterületeket is rendbe tesszük vagy akár a tereprendezési és egyéb földmunkák esetén is van egy-két jó tippünk.

takaritoceg_gyal

Gyálra alapvetően szívesen megyünk dolgozni, hiszen az út viszonylag rövid, a város a budapesti agglomerációban, a fővárosunktól mindössze néhány km-re fekszik. Az ország legtöbb pontjáról könnyen megközelíthető hely, nem csak Budapestről könnyű ide jutni. A közelben fut az M5-ös és az M0-ás autópálya is. Az M5-ös autópálya 21-es kilométerénél lehajtva máris rohamléptekben közeledünk Gyálhoz, az M0-ásról pedig a Gyál-Pestszentimre-csomópontnál érdemes letérni és a 4601-es úton bejöni a városba.

Gyálról pár szó:

A 24, 93 km2 területű városban a népesség nagyjából 25.000 fő, akikre egészen szép számú üzlet, szolgáltatás, iroda és egyéb munkahelyek jutnak. Sokan dolgoznak innen a fővárosban és ide is sokan járnak a közeli településekről, valamint budapesti cégek kitelepülései és kiköltözött központjai is találhatóak a területen. Mi bármit színvonalasan kitakarítunk itt. Üzlethelyiséget, boltot, üzemet vagy csak egyszerű irodát, de akár társasházi takarításra is fel lehet kérni minket. Egy takarítócég Gyál bármely pontján szép tisztaságot varázsol, főleg, ha mi, a Serverin takarító Szolgálat vagyunk azok.

Már meglévő gyáli irodák takarítása

Ha váltana, vagy ha kipróbálná, milyen , mikor tisztaság van, de nem kell érte megdolgozni, akkor mi a Serverin takarítócég Gyál területére is kimegyünk helyszíni felmérés során egyeztetni, de telefonon is sok hasznos információt kínálunk. Cégünk képzett csapata gyors, megbízható és színvonalas munkát végez. Legyen szó kisméretű lakásirodáról vagy nagyobb, több helyiséget vagy akár emeleteket is magáénak tudó munkahelyről, a mi tapasztalatunk bárhol helytáll.

Eseti takarítás vagy rendszeres munkavégzés, havi, heti vagy akár napi munkálatok is kérhetőek tőlünk. a munkát helyszíni felméréssel kezdjük, melynek során alaposan átbeszéljük, mik a teendők, miket kérnek tőlünk és azt hogyan tudjuk teljesíteni. Ezt követően ajánlatot adunk, ami pontos, részletes és kőbe vésett, így hosszútávon is számolhat velünk szó szerint. Hívjon minket bizalommal, barátságos ügyfélszolgálatunk mindenről tájékoztatja!