Immáron a zöldterület gondozás is bekerült széleskörű szolgáltatásaink közé. Ahogy bármely más vállalkozás, úgy a takarítócég is csak folyamatosan fejlődve maradhat az élvonalban. Márpedig mi ott vagyunk és nem is kívánjuk alább adni. Az irodatakarítás és zöldterület gondozás így egyben magába foglalja még az egyéb takarítási munkákat is, mint például ipari takarítást, közintézmények, kiállítótermek vagy épp üzletek, raktárak takarítását is, a zöldterület gondozás mellett még gondnoksági feladatokra is kaphatóak vagyunk. De mit takar konkrétan mindezeken belül a zöldterület gondozás? Elmagyarázzuk.

zoldterulet_gondozas_funyiras

Ezt csináljuk zöldterület gondozás címszó alatt

A zöldterület gondozás Budapesten, nagyvárosokban és vidéki területeken is nagyon változatos részmunkákból tevődhet össze. Az elvégezendő feladatok sorát az adott zöld terület – udvar, park, pálya, kert, árokpart, elhanyagolt gazos területek – tulajdonságai határozzák meg. Ahol csak fű nő, ott leginkább fűnyírás jöhet szóba, míg fás, bokros, netán virágokkal szépített udvarokban az említett növények időszakos gondozása, a hulladékok kezelése is feladatunkat képezheti.

A megtisztítani kívánt gazos, bozótos, elhanyagolt részeken egészen más munkákat végzünk, mint ott, ahová most telepítenének növényzetet, díszkertet. E kettő akár egybe is eshet, így szükséges, hogy a zöldterület gondozás szolgáltatás mindenképpen széles körű, mindenre kiterjedő lehetőséget kínáljon ügyfeleink számára.

Beltéri és kültéri zöldterület gondozás

belteri_zoldterulet_gondozas

A zöldterület gondozás jelenthet beltéri növénygondozást is. Tudjuk, hogy elsőre sokaknak meglepően hangzik, de így van. Ide tartozik a növények locsolása, elhalt részek eltávolítása, tápoldatozás, portalanítás, lemosás, kaspók, virágládák rendben tartása, esetleges beszerzése, növénytelepítés vagy az elpusztult növények pótlása.

A kültéri zöldterület gondozás a teljesség igénye nélkül ilyesmiket takar: Fűnyírás, szegélynyírás, gazirtás, bozótirtás, zöld hulladék összeszedése és elszállítás, növények eltávolítása vagy telepítése, bokrok, fák nyírása, gallyazás, sövény nyírás, fakivágás, tereprendezés, gyepszőnyeg telepítése, fűmag vetése, kapálás, gyomirtás, gyomlálás, gyepszellőztetés, öntözőrendszerek telepítése, karbantartása, téliesítés, tavaszi üzembe helyezés, kézi öntözés.

Miért érdemes a zöldterület gondozás feladatait profikra bízni?

A zöldterület gondozás szakmunka, szaktudást, gyakorlatot igényel, sok esetben ráadásul a megfelelő eszközök, gépek és szerek nélkül lehetetlen megfelelő eredményt elérni. Nálunk képzett, tapasztalt és lelkiismeretes kollégák dolgoznak, akik számára a zöldterület gondozásban az ügyfél elégedettsége – természetesen a jogszabályi előírások betartásával – a legfontosabb. Ha zöldterület gondozás vagy irodatakarítás, akkor Serverin és nem fog csalódni kertje, parkja, beltéri növényei, árokszegélye megjelenésére!