Az ünnepek közeledtével sok munkahelyen terveznek karácsonyi vagy év végi közös mókát. Ez lehet pár óra munkaidőben vagy akár egy egész nap, esetleg esti, éjjelbe nyúló buli a munkatársakkal. Sőt, sok helyen rendeznek ilyenkor összejövetelt a partnerekkel vagy az ügyfeleknek is.

Ünnepi irodatakarítás

irodai_party

Az eseti takarítások jelentős részét valamely ünnephez közeli vagy azt követő takarítás teszi ki. A karácsony és az év vége kimondottan sűrű időszak, mikor az ünnepi irodatakarítás külön jelentőséget kap. Egy alapos nagytakarítás sokszor fontos lehet, ha nagyobb, reprezentatív jellegű karácsonyi, év végi összejövetelre készülünk. A díszítés nem fedi el a koszt, nem takarja el a port és hiába vannak fönt a fények, girlandok, tömött karácsonyfa, a zsíros karfák, ételfoltos asztalok és koszos fuga mindent képes elrontani. Főleg jó hírnevünket. Az iroda dekorálását megelőző napra érdemes kérni egy átfogó nagytakarítást. Ez az átfogó irodatakarítás terjedjen ki mindenre és természetesen foglalja magába a fertőtlenítést, valamint a kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, padlótisztítás és ablakmosás négyesét is.

Amennyiben az összejövetelre olyan személyek is hivatalosak, akik előtt jól kell feltűnni, akiknek véleménye jelentős a számunkra, akikkel későbbi együttműködésben bízunk vagy mindenképpen szeretnénk megtartani a jelenlegi közös utakat, kimondottan fontos szép, tiszta és rendezett környezetet teremtenünk. A különböző hangulati benyomások sokat számítanak és a rendezetlenség semmilyen síkon nem előnyös. A kellemesen eltöltött délután vagy este sokat számíthat, mikor a jövőben valakinek arról kell döntenie, hogyan tovább az együttműködéssel. Pozitív vagy negatív megélése van velünk kapcsolatban? A hangulatok nagyon sokat számítanak, még az üzleti világban is, hiába a pénz beszél. A profi irodatakarítás, fertőtlenítő takarítás számunkra azt jelenti, hogy az irodát, munkahelyet a lehetőségekhez mérten reprezentációs célokra is alkalmasan adjuk át. A berendezés, díszítés és emberi tényező már a dolgozók, vezetés vagy a rendezvényszervező dolga, de mi tökéletes alapot nyújtunk hozzá.

unnepi_irodatakaritas

Irodatakarítás ünnepek után

Az új évet érdemes tiszta, higiénikus irodában kezdeni. Az eseti takarítás a karácsonyi összejövetel után vagy a munkahelyi szilveszteri party után megkönnyíti mindenki dolgát. Hiszen mely munkatársnak van kedve a buli után vagy két ünnep között még a takarítást is magára vállalni? A karácsonyi, év végi munkahelyi összejöveteleken jelentős kosz, rendetlenség keletkezik és egészen biztosan szükségessé válik az alapos fertőtlenítés is. Most, a Covid miatt különösen fontos odafigyelni a fertőtlenítésre. Ha kicsit elszabadul a buli, bizony a kiömlött bor, pezsgő, a zsírfoltot hagyó ételek és akár konfetti varázsolhatja disznóóllá az amúgy rendezett munkahelyünket. Ilyenkor jól jön egy profi takarítócég hatékony segítsége. Az ünnepi takarítás Pest megyében bárhol elérhető szolgáltatásunk, ám arra kérjük kedves meglévő és leendő ügyfeleinket, hogy időben jelezzék az irodatakarítás, eseti takarítás igényüket, mert gyorsan gyűlik a naptárunk így év végén.