Az ősz magával hozta a koronavírus erősödését. Úgy tűnik, újra elkezdődnek a különböző intézkedések, melyek a vírus visszaszorítását célozzák. Ezek között ott a kötelezővé tett maszk használat, és a fokozottabban elvárt fertőtlenítés is. megint nem tudjuk, hogy a helyzet mely irányba lép előre, így érdemes felkészülni a munkahelyeknek a különböző lehetőségekre. Mi nem vagyunk sem virológusok, sem törvényhozók, csupán egy takarítócég, így a jelen helyzet egyetlen kiemelt aspektusával foglalkozunk: a fertőtlenítő takarítással.

Megelőző fertőtlenítő takarítás

fertotlenito_takaritas_covid

A higiénia rendkívül fontos. Akár irodatakarítás, akár intézmények, csarnokok, műhelyek vagy raktárak, bemutató termek vagy üzletek takarításáról van szó, a fertőtlenítés mindig szerepel a takarítási munkák között. A mellékhelyiségek takarítása eleve egy fertőtlenítő folyamattal zárul. Azonban a fertőtlenítő takarítás egy sokkal kiterjedtebb, más módszereket alkalmazó és nagyobb mértékű fertőtlenítés, mely akár ipari jellegű is lehet. A megelőző fertőtlenítő takarítás a Covid erősödése miatt kiemelten fontos lehet. Ahol több ember találkozik, ott több esély van a vírus terjedésére, így a munkahelyeknek, vendéglátóipari egységeknek, közösségi tereknek, közintézményeknek stb. hatalmas felelősségük van abban, hogy tiszta és higiénikus környezetet biztosítsanak. Ez egyébként járványtól függetlenül is fontos.

Takarítócégünk a fertőtlenítés minden csínját-binját ismeri. Profi takarító munkatársaink egyrészt képzett, másrészt tapasztalt, harmad részt elkötelezett és természetesen igényes és ügyfélközpontú szakemberek, akik mindezek mellé lelkiismeretesen állnak hozzá a takarítás legapróbb részéhez is. Így biztosított az elvárható legjobb eredmény, a tisztaság és higiénia, mely bőven megfelel a különböző higiéniai előírásoknak, sőt, sok esetben felül is múlja azokat. Ha csinálunk valamit, azt csináljuk rendesen, ezt valljuk! Jelen helyzetünkben pedig különösen nagy felelősség hárul ránk, így nem is tehetnénk mást, mint hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk.

Mikorra kérje a fertőtlenítő takarítást?

rendszeres_fertotlenites_takaritoceg

A fertőtlenítés vagy takarítás időzítése nagyon fontos. Különböző jellemzőkkel bíró munkahelyek számára különböző időpontok és gyakoriság a megfelelő, ezért ez mindig egyedi megbeszélés tárgyát képezi. Nagy létszámú, gyakorlott és rugalmas takarítócégünk vállal alkalmi takarítást, heti takarítást, heti fertőtlenítést vagy rendszeres napi takarítást, rendszeres fertőtlenítést naponta. Sőt, akár naponta többször is alkalommal is. Nagyon fontos, hogy Ön megrendelőként tisztában legyen a valós szükségletekkel. Ha kétségei támadnak, szakértő kollégáink segítenek felmérni, milyen és milyen gyakoriságú takarításra, fertőtlenítésre van szüksége.

A jelen helyzetre való tekintettel érdemes már most elgondolkodni a rendszeres fertőtlenítő takarítás megrendeléséről. Bár nagyon sok cégnél ez már nem kérdés, hiszen az elmúlt majdnem két évnyi Covid-helyzet számos helyen kialakította a fertőtlenítések és takarítások szükséghelyzeti rendjét. Mivel hatalmas az igény, érdemes időben takarítócéget találni. Mi kiemelkedően rugalmasak vagyunk, ám kapacitásunk nekünk is véges. Az irodatakarítás, fertőtlenítő takarítás Budapesten és egész pest megyében elérhető nálunk, de ha több a megrendelés, mint amennyi időnk van, lehet, hogy kevésbé tudunk „azonnal ugrani” az Ön megrendelésére. Pedig szeretnénk. hívjon minket még időben és biztosítsa munkahelye fertőtlenítését!