Az irodatakarítás Budapest és környékén több okból is nagyobb jelentőséggel bír. Az emberek szeretnek válogatni, és fővárosunkban van is miből. Nem csak a kereskedelmi kínálat hatalmas, a szolgáltatások terén is a budapesti piac a legnagyobb. Ha az ember igazán jó könyvelőt keres, és kinek ne lenne szüksége jó könyvelőre, akkor több helyet is meg fog nézni, mielőtt dönt. Személyesen lehet a legjobban felmérni a kínálatot, összehasonlítani a szolgáltatókat, és ez a tény még komolyabbá teszi a versenyt.

irdtk_p040

Ha valaki betér egy irodába, rövid idő alatt kialakul az első benyomása, és hamar megfogalmazódik benne egy nehezen megmásítható kép, hangulat az adott cégről és az ott dolgozó emberekről. Ha minden profin, ugyanakkor kellemesen zajlik és még az iroda is jó hangulatú, tiszta, rendezett, akkor az ügyfél bizonyára elégedett lesz, és szívesen bízza ügyeit, pénzét az adott irodára. Abban az esetben viszont, ha a szóban forgó hely rendezetlen, piszkos, például kávényomok tarkítják a pultot, állott szagok csapják meg a betérő orrát, a fotel karfája zsíros, ragad, az asztalon megült a por és gyanús foltok borítják a talajt, nos, akkor nem biztos, hogy szívesen dolgozik együtt az ottaniakkal.

irdtk_p042

Az irodatakarítás ügyfélszerzés szempontjából is kiváló befektetés. Meg kell jegyeznünk, hogy nem csak az ügyfeleket győzi meg a tiszta közeg, de az ott dolgozók is sokkal jobb munkát végeznek, valamint jobban érzik magukat, amivel az ügyfelekben is jobb benyomást tudnak kelteni. Ha valakit tisztaság vesz körül és tudja, hogy ez várja holnap és holnap után is, ellenben neki semmit sem kell tennie az ügy érdekében, akkor az alapvető közérzete jobb lesz, és a munkájára is jobban tud majd koncentrálni.

irdtk_p041

A gyors ügyfélszerzés egyik alapkövetelménye a hibalehetőségek kiküszöbölése. Természetesen a nyújtott szolgáltatások megfelelő minősége, a jó marketing és a felkészült, lelkes csapat alapvető kritérium ebben a versenyben és csupán egy tiszta, makulátlan irodával nem sokra mehet az ember, de bizony nélküle sem.
Az irodatakarítás nem egyszerű portörlés, felmosás, mosogatás, vécépucolás. Profi munka, profi takarítócég hozzáértő munkája szükséges hozzá, hiszen az irodánk reklámfelület, egy lenyomata a munkánkhoz való hozzáállásunknak. Ahol halomban hever az akta és a régi iratok közül kell valahogy kihalászni a most szükséges papírokat, melyeket aztán az asztalon lévő kávéfoltra pakolva töltenek ki flegmán, ott valószínűleg nem gondolják túl az igényességet a munkavégzés tekintetében sem. Ezzel ellentétben egy tiszta, rendezett irodában, ahol mindennek megvan a helye és bármit nyugodtan letehetünk az asztalra, székre, vagy akár a padlóra, ott az ügyeink és pénzünk is biztonságban lesz.