A tavaszi nagytakarítás minden háztartásban és munkahelyen fontos. A fűtés leállítása, a téliesítés megszüntetése a szezonváltás jó alkalom egy átfogó nagytakarítás elvégzésére. Az enyhülő idő, a melegedés és a hosszabb szellőztetés megkönnyíti a nedves takarítási munkákat, nem marad bent a pára, gyors a száradás. Ha az iroda, munkahely nagy alapterületű, ha speciális megoldások kellenek vagy ha csak egyszerűen hatékonyabb takarítócég munkatársaival takaríttatni, akkor mi jó választás vagyunk az eseti nagytakarításra is.

tavaszi_nagytakaritas_iroda

Mitől nagy volumenű eseti takarítás?

Az eseti takarítások lényege, főleg ha tavaszi nagytakarítás, hogy A-tól Z-ig mindent megtisztítunk, rendbe teszünk. A legkisebb, legeldugottabb felületeket is portalanítjuk, lemossuk. A kárpitokat kitisztítjuk, az ablakokat, ajtókat, redőnyöket, reluxákat stb letakarítjuk, fertőtlenítünk. Az ablakpárkány, az ajtó külső része, a küszöb, de még a fűtéscsövek sem maradnak tisztítás nélkül. A szekrények mögött, alatt, a polcokon, az akták között, igény szerint mindenhol kitakarítunk.

alapos_takaritas

Olyan helyiségekben, ahol a fal mosható, falmosást, tapéta mosást is elvégezhetünk, hiszen rengeteg por, szennyeződés tapad meg ezeket a nagy felületeken.

Természetesen a tavaszi nagytakarítás, az eseti takarítás és a rendszeres takarítás is az ügyféllel egyeztetve, az ő igényeinek maradéktalanul megfelelve történik. Mi nem nyúlunk a kárpitokhoz, ha nincs rá igény. Nem matatunk a polcokon, ha nem kérik. De még el is mosogatunk vagy kimossuk a hűtőt és virágot locsolunk, tápoldatozunk, ha a megállapodásunkban az szerepel.

Mi nem csak takarítócég vagyunk, de zöldterület gondozást is vállalunk, így a tavaszi munkálatok jelentős spektrumát egy helyen intéztetheti, ha igényt tart munkánkra. Az irodai növények mellett udvara, parkja növényzetét és minden apró részletét ránk bízhatja akár eseti, akár rendszeres jelleggel.

Nagytakarítás szempontjából ezért nem szabad kihagyni a tavaszi idő adta lehetőségeket

Tavasszal megváltozik az időjárás, hosszabbak a nappalok, melegedik az idő, elkezd kivirulni minden. Ez egy új kezdet, kedvünkbe is új motivációk, plusz energia furakodik be. Nagyon fontos, hogy a gyakorlati szempontok mellett a hangulatokat is figyelembe vegyük. A tavasz, mint új kezdet sokaknál az otthoni szanálás vagy új hobbik elkezdésnek ideje is. Egy kitakarított, felfrissített és tökéletes, tehermentes környezet a nyiladozó új energiáknak igazi üzemanyag és tér a kiteljesedésre. Egy tiszta, friss, kitakarított környezetben megújult energiával folyik a munka, mely nem csak a dolgozónak, azaz az egyénnek, de a cég termelékenységének, fejlődésének is új löketet ad. Főleg, ha ezért a remek környezetért nem a dolgozóknak kellett erőfeszítéseket tenniük, hanem egy külsős takarítócég munkájába került.

Ha szeretne megújult energiával, felfrissített, tiszta, rendezett és higiénikus munkakörnyezettel berobbanni a tavaszi új kezdetbe, hívjon minket bizalommal, gyakorlott és elhivatott munkatársaink segítségével biztosan elégedett lesz.