A 12. kerület takarítócég listájáról beszélni olyan, mint egy kerület rendezvényszervezőiről. Egy takarítócég ugyanis sokkal nagyobb területet tud lefedni, ahogy a rendezvényszervezők is akár országosan is dolgoznak. Ha irodád a 12. kerületben van, ugyanúgy kérheted a profi szolgáltatásunkat, mint abban az esetben, ha a XXII. kerületben rendezted be székhelyedet. Ha takarításról van szó, ránk Budapesten és vonzáskörzetében is számíthatsz.

takaritas_12_kerulet

 

Miket takarítunk a XII. kerületben?

A XII. kerület irodatakarítás szempontjából gazdag helyszín. Rengeteg lakásiroda található itt, de szokványos irodákból sincs hiány. Takarítócég lévén bármit kitakarítunk. Természetesen extrém esetekben szeretjük alaposan megvizsgálni a helyszínt és felmérni a helyzetet, hiszen csak így tudunk felkészülten érkezni, valamint a vállalt végeredményt biztostani. Budapest 12. kerületében a takarítás általában irodák által igényelt szolgáltatás, nehezebb vagy extrém esetekkel itt ritkán találkozni. A közintézmények, irodaépületek mellett, üzletek, szolgáltatók, vendéglátóegységek is szép számmal megtalálhatóak Budapest tehetősebb kerületében. A belvárosnál sokkal változatosabb képével, nagy kiterjedésű zöldövezeteivel a 12. kerület igazán sokszínű városrész. Mérete is jelentős, ám irodái inkább a belvároshoz közelebb eső részeken találhatóak. Ilyen például a Krisztinaváros, Sashegy és az Alkotás út. A Hegyvidék elnevezés nem véletlen, hiszen a kerülethez tartozik a Jánoshegy, Svábhegy, Széchenyihegy, Istenhegy, Orbánhegy és Mártonhegy is.

takaritoceg_12_kerulet

A kerületen fontos utak futnak, a Déli Pályaudvar felé, Szél Kálmán tér irányába, a MOM-parkhoz, így a nyugati része kimondottan alkalmas irodák helyszínének. Itt irodaházakkal is bőven találkozhatunk.

Takarítócégként jól ismerjük Budapest kerületeit és a környező vidékeket, így releváns tapasztalatokkal állíthatjuk, hogy a 12. kerület irodáinak változatossága kiemelkedő. Igaz, hogy a belvárosban is megtaláljuk a műemléképületeket, szocialista házakban kialakított lakásirodákat és modern irodaépületeket, ám a hegyvidék ennél is több árnyalatot kínál. Nekünk azonban nyilván nem jelent gondot sem a legmodernebb felületek takarítása, sem pedig a műemléképületekben végzett gondos és óvatos irodatakarítás, ahogy a kertvárosi társasházakba kért csöndes eljárás sem.

Extra kerület, extra takarítás?

Nem. Extra takarítás, minden kerület számára. Egy takarítócég 12. kerület, 1. kerület 5. kerület és minden egyéb kerület számára ugyanolyan szolgáltatást kell, hogy nyújtson. Takarításban mi nem ismerünk tréfát. Vagy tisztaság, higiénia és rend vagy semmi. Teljesen mindegy, hogy luxusépületről van szó vagy egyszerűbb lakásirodáról, mi lelkiismeretesen, profin állunk a munkához. A tisztaság nem lehet helyfüggő. A takarítás minősége kizárólag a takarítócég hozzáállásán múlhat, nem pedig a helyszíntől.

A 12. kerület irodái mellett a Budapest környéki, kevésbé mutatós vagy épp teljességgel „lelakott” helyek belterei is ugyanolyan bánásmódban részesülnek, ha kollégáink veszik kézbe a takarítóeszközöket.

Takarítócég 12. kerület? Mi egész Budapestet és még vonzáskörzetét is lefedve kínálunk tökéletes végeredményt.