Ha takarítócég VII. kerület, akkor Serverin Takarító Szolgálat! Budapest legkisebb alapterületű, ám legnépesebb kerületében elengedhetetlen a profi segítség. A VII. kerület mozgalmas, már-már zsúfolt része fővárosunknak. Tele van lakásirodával, irodaépületekkel, üzletekkel és szolgáltatókkal, műteremmel és vendéglátóegységekkel. Ezek többsége rendszeres profi takarítást igényel, amit több évtizedes tapasztalatunkkal és szakértelmünket mi meg is tudunk adni.

takaritoceg_VII_irodatakaritas

 

Mit kínálunk mi, a Serverin takarítócég a VII. kerület számára?

Az irodatakarítás VII. kerület esetén is teljeskörű szolgáltatás. Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött bármit megoldunk. Nagylétszámú csapatunk és a takarítás határterületeire való terjeszkedésünk összetett munkák elvégzésére is alkalmassá tesz minket.

Komplett irodatakarítás, üzlethelyiség takarítása vagy piperetakarítás? Ablakmosás ipari alpin technikával? Heti vagy napi szintű jelenlét? Esetleg eseti megbízás? Zöldterület gondozás, gondnokság? Fitneszterem, szauna takarítás? Esetleg extrém takarítás vagy ipari munka? Igaz, utóbbira a VII. kerületben kevésbé van példa, de ránk minden takarítási helyzetben számíthat.  A Rákóczi úttól a Király utcáig, a Dózsa György úttól a Károly körútig kitakarítjuk, bármit is bíz ránk!

Ha konkrét információkra van szüksége, vagy máris árajánlatot kérne, keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén! A legtöbb esetben helyszíni felmérést végzünk, főleg jelentős munkák esetén. Azonban az ajánlatkérés Önnek semmilyen kötelezettséggel nem jár! Tudja meg, mit kínálhatunk Önnek, ha VII. kerületi takarítócéget keres!

A VII. kerület takarítócég igénye

takaritoceg_VII_2

Azt mondhatjuk, hogy a kerületben jelentős igény mutatkozik takarítócég profi munkájára. Aki megengedheti magának és szeretne ő maga is profin működni, szakértőkkel takaríttat. Mi szakértők vagyunk, nevünk régóta ismert a szakmában és sokan megengedhetnek magunknak, mivel barátságos árakat kínálunk.

A VII. kerület takarítócég igénye főleg az irodatakarítás és az üzlethelyiség takarítás terén kiugró. Irodák, közös területek, folyosók és lépcsőházak, mosdók takarítását közintézményeknek is vállaljuk. Dolgozhatunk reggel, munkakezdés előtt vagy munkavégzés után, este is. Ha szükséges napközben is jelen vagyunk. Budapest VII. kerületében rengeteg munkánk akad, ám folyamatos növekedésünkkel kapacitásunk is gyarapaszik. A kerület mindössze 2,09 km2 alapterületű, mint említettük, méretre Budapest legkisebbje. Azonban mivel takarítócégünk egész Pest megyében vállalja a legkülönfélébb munkákat, érdemes időben ajánlatot kérni tőlünk! Azért fontos, hogy időben jelezze takarítási igényét, hogy mihamarabb segítségére siethessünk szakszerű és kifogástalan munkánkkal. Mi, a Serverin takarítócég Erzsébetváros bármely pontján állunk rendelkezésére.

Hívjon minket mielőbb, ha az irodatakarítás VII kerületi irodájában, üzletében, munkahelyén válik szükségessé!