Ha arra gondolunk, hogy takarítócég II. kerület, akkor biztosan egy csilli-villi és mindenképpen profi cég ugrik be sokaknak. nagyon helyesen, bár mi csilli-villinek épp nem mondanánk magunkat, ám a végeredmény, amit munkánk kínál, jellemezhető így. Cégünk, a Serverin Takarító Szolgálat több mint két évtizede biztosítja Budapest és Pest megye színvonalas tisztaságát. Úgyhogy a II. kerület is bizton számíthat ránk.

Ilyen a II. kerület takarítócég szemszögéből nézve

Egy takarítócég II. kerület esetén is azt nézi, hogy miként lehet minden munkahely, terület, helyiség a lehető leghatékonyabban tiszta és higiénikus. A fővárosunk 8. legnépesebb kerületeként bőven kínál munkát, ha takarításról van szó. Területe 36,34 km2, ebből 22,64 km2 a belterület, a többi természet. Ezen a nagyjából 22,5 km2-en rendkívül változatos kép tárul elénk. Társasházak, panelek, kertes házak, pláza…Itt található például a Millenáris Park vagy a Mamut üzletközpontok, vagy például a Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár, mely a főváros egyik legnagyobb nyilvános könyvtára. Irodaépületek, szállodák, szolgáltatók szép számmal megtalálhatóak a kerületben, de oktatási intézmények, egyéb intézmények szintén. Arról nem is beszélve, hogy mennyi lakásiroda működik itt is.

takarítócég_II._kerület

Ha egy takarítócég II. kerület számára is kínálja szolgáltatásait, akkor érdemes széleskörű szolgáltatáspalettát felmutatni, mert nagyon sokrétű igényekkel fog szembesülni. nekünk már gyerekjáték a budapesti kerületek igényeinek kielégítése, ezért is érdemes ránk bízni, ha fontos a valódi tisztaság.

Ha takarítócég II. kerület, akkor Serverin!

Miért mondjuk, hogy ha takarítócég II. kerület, akkor Serverin Takarító Szolgálat? Azért, mert csapatunk 20 évet jócskán meghaladó szakmai tapasztalata mindenféle igényt kiszolgál. Ezen igények kiszolgálását biztosítja még a képzettség, a nagy létszám, a szervezettség. Szintén fontos, hogy nekünk takarítóeszközök, takarítószerek és takarítógépek terén is korszerű az ellátottságunk, valamint kimondottan a II. kerületben igen sokszor dolgoztunk már.

A Serverin tudja, hogy mi kell a lakásirodának és mi kell egy irodaháznak. Tudja, hogy mi kell egy modern épület esetén és mire van szükség egy patinás vagy épp rossz állapotú, régi beltér takarításához. Mivel nagy a csapatunk, gyorsabb, rugalmasabb szervezést biztosítunk és mi aztán kimegyünk a kerület szélére is, ha ott van munka. Ahol mi takarítunk, ott nem marad por, kosz, foltok vagy szagok. A látható tisztaság mellett magabiztosan állítjuk, hogy kiemelkedő higiéniai körülményeket teremtünk. Természetesen erre vigyázni is kell, ami két takarítás közt az ott dolgozók felelőssége. Ám bármilyen állapotok fogadnak minket, utánunk csak a tisztaság és fertőtlenített, ragyogó környezet marad. tehát ha takarítócég II. kerület, akkor mindenképpen Serverin! Hívjon minket bizalommal a mielőbbi időpontért!