Megbízható takarító vállalkozást
keres Budapesten?

Válasszon költséghatékony és gyors megoldást
a precíz irodatakarítás elvégzésére.

Cégünk hosszú évek tapasztalatával megbízható, precíz munkát kínál, kifejezetten céges ügyfelek számára.
Irodák, irodaházak, apartmanok, üzletházak, illetve ipari egységek takarítását vállaljuk.

Rólunk
Takarítás

Takarító vállalkozás Budapesten profi gépparkkal és szakértő munkatársakkal

Elköteleztük magunkat amellett, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtsunk rugalmas keretek között – pontosan úgy, ahogyan az ügyfeleink igénylik. Olyan takarító vállalkozás vagyunk, amely kizárólag a B2B szegmensben dolgozik. Tisztasággal és ponossággal értéket teremtünk megbízóink számára.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A tiszta, rendezett munkakörülmények hatékonyabbá tehetik a munkatársait. Ügyfeleiben bizalmat ébreszt, ha látják, igényes a saját környezetére. Rendelkezésre állunk rendszeres és alkalmi feladatok esetén egyaránt.

Emellett ügyelünk arra is, hogy ne zavarjuk meg a kollégák munkavégzését, így alkalmazkodunk az Önök munkaidejéhez, nyitvatartásához. Egy takarító cég számára természetes, hogy kora reggel, az esti órákban, vagy hétvégén kell dolgoznia.

Ezzel nem csak Önöknek spóroljuk meg a kellemetlenségeket, de magunkan is időt spórolunk, hiszen zavartalanul tudunk dolgozni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára

Amellett, hogy maximális tekintettel vagyunk Önre és kollégáira, saját munkatársaink is a legjobb szakemberek közül kerülnek ki, akik egymással összhangban gondoskodnak munkatereinek tisztaságáról.

Kapcsolat

A felhasznált vegyszerek modern technológiát képviselnek, alapos tisztítást biztosítanak, ugyanakkor nem károsak a környezetre.

Takarító cégünk küldetése: hiszünk abban, hogy a tisztaság nem mehet az egészség és a környezet rovására

Profi gépparkunk segítségével pedig még magasabb szintre emeljük a hatékonyságot. Speciális súroló-, mosó- és tisztítógépeink akár az igazán makacs szennyeződéseket is eltávolítják anélkül, hogy kárt tennének a bútorokban, burkolatokban.

A felhasznált környezetkímélő technológiák tekintetében folyamatosan törekszünk a naprakészségre

Ennek érdekében figyeljük az innovációkat, az új trendeket és ennek fényében fejlesztjük a szolgáltatásainkat, valamint a felhasznált eszköztárat is.

A fentiek azért is fontosak, mert ezek hiányában nehéz, vagy nem is lehet bizalmi kapcsolatot kialakítani. A bizalom pedig elengedhetetlen abban az esetben, ha valaki olyan fontos feladatot bíz ránk, mint az irodája állapota, ahol minden nap megfordulnak kollégák, ügyfelek és vendégek, akikre jó benyomást szeretne tenni.

Ajánlatainkat minden esetben az ügyfelek igényeinek megfelelően alakítjuk

Ez segít abban, hogy a munka végeztével mindannyian elégedetten foghassunk kezet. Ennek érdekében alaposan megismerjük az igényeket, valamint felmérjük az iroda állapotát, hogy pontosan meghatározhassuk az erőforrás-igényt.

Ritkán bővítünk: ügyfeleink többségével éveken át dolgozunk együtt, ezt a fajta stabilitást, korekt és jó kapcsolattartást nagyra értékelik bennünk.

Amennyiben úgy gondolja, ránk van szüksége, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolat