Az irodatakarítás Budapest területén és környékén alapvető szolgáltatás, hiszen a számtalan irodaház vagy akár magánlakásból kialakított munkahely folyamatos tisztán tartást kíván. A legtöbb esetben nincs szükség mindennapos takarításra, mert nincs olyan mértékű igénybevétel, ami jelentős koszt eredményezne. A papírkosár kiürítése vagy a kávéscsésze elmosogatása a legtöbb kollégának belefér az idejébe, az efféle dolgok ritkán okoznak fennakadást. Abból azonban már nagy eséllyel adódhat nézeteltérés, hogy ki mosson fel, ki porszívózzon, vagy mossa ki a hűtőt, a legkisebb helyiség tisztításáról nem is beszélve. Érthető konfliktusok ezek, hiszen az irodában dolgozó nem azért jelentkeztek aktuális munkahelyükre, hogy egymás vagy mások után takarítsanak. Erre vannak a takarítócég profi munkatársai.

irodai étkező helyiség

A heti takarítás az átlagos irodák esetében a legjobb megoldás, különösen akkor, ha kombináljuk időnként egy-egy nagytakarítással. A tiszta, rendezett iroda sokkal hatékonyabb működésre képes, mint egy koszos, rendetlen hely, ahol alig lehet megtalálni a szükséges nyomtatványokat, vagy épp sosem lehet tudni, milyen koszba rakjuk bele az asztalon azokat. Ha rendszeresen megjelennek egy irodatakarító cég alkalmazottai az irodában, az nem csak azért hasznos, mert megkíméli a dolgozókat attól, hogy munkaidejükben a takarítással vesződjenek, hanem azért is, mert rászorítja őket arra, hogy rendben tartsák munkakörnyezetüket. Nem maradnak szerteszét az iratok, rendetlenül az asztal, hiszen ez megakadályozná a takarítást. Közvetve tehát a takarítócég hozzájárul az üzleti sikerhez azáltal, hogy ideális munkakörülményeket teremt. Nem mellesleg az irodák rendszeres takarítása, vagyis takaríttatása ügyfélszerzés, ügyfelek megtartása céljából is alapvető praktika.

A hetente végezendő takarítás során porszívózunk, felmosunk, port törlünk, elmosogatunk, kitisztítjuk a konyhát, a hűtőt, megtisztítjuk a berendezéseket és természetesen a mosdót is fertőtlenítve, csillogón hagyjuk ott magunk után. Egy ilyen takarítás eredménye, amennyiben egy átlagos forgalmú, átlagos létszámú irodáról van szó, kitart a következő alkalomig. Minden esetben nyitottak vagyunk a speciális igényekre, például hogy melyik asztalhoz ne nyúljunk, hol ne töröljünk port, öntözzünk-e virágokat és hasonlók. Számunkra a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége, ezért az elvárásoknak megfelelően dolgozunk.

ipari tisztítás

Az irodatakarítás egyik legnagyobb előnye, hogy az iroda munkatársai és ügyfelei kizárólag a tisztaságot észlelik, legyen szó napi vagy heti takarításról. Olyankor dolgozunk, mikor más alszik vagy pihen, de amennyiben másra van igény, természetesen a nap bármely órájában elérhető szolgáltatásunk.