sáros iroda padló

Az irodai padló

Az irodák padlójának tisztasága nagyon fontos, de ez a felület tud legelőször borzasztóan koszos és higiéniátlan lenni. Miért? Mert ez érintkezik cipőtalpainkkal, erre hullanak morzsák, hajak, az elhalt hámsejtjeink és millió más dolog kerül rá, ami végül nagy mocskot képes eredményezni.

Irodatakarítás és megfelelő óvintézkedések

A rendszeres irodatakarítás segít folyamatosan tisztán tartani az aljzatot, legyen szó laminált padlóról, hajópadlóról, valamilyen típusú járólapról, márványpadlóról vagy lényegében bármiről, de ha egész nap és minden nap tiszta padlón szeretnénk járni, használjunk megfelelő lábtörlőt és legalább az ajtó előtt egy szennyfogó szőnyeget! A szennyfogó szőnyeg kialakítás révén lesodorja a cipőtalpra ragadt szennyeződések jelentős részét, bámulatos gyorsasággal szívja magába a nedves anyagokat és ezeket alsóbb rétegeibe vezetve bent is tartja.

 

Tanácsok a takarítócégtől

Takarítócég vagyunk, abból élünk, hogy koszos az irodád, de nekünk az a fontos, hogy hasznosak legyünk számodra, ezért nem csak eltakarítjuk a felgyűlt koszt és higiénikus, makulátlan munkahelyet biztosítunk neked, de olyan tanácsokkal is ellátunk, amivel fokozhatod az eredményt, amivel jobbá, hatékonyabbá, kényelmesebbé teheted az iroda, a cég működését, a dolgozók, az ügyfelek, partnereid és saját magad helyzetét is. Éppen ezért ajánljuk, hogy az irodatakarítás mellett irodád igyekezzen megtartani a tisztaságot, a dolgozók ügyeljenek a higiéniára.
A szennyfogó szőnyeget az ősz beálltával nagyon sokak leterítik az ajtó elé, azonban nem csak az esős, latyakos időben fontos ez. Ezek a speciális szőnyegek a száraz szennyeződések jelentős részétől is megszabadítják cipőtalpainkat, így az utca pora, szennye nem kerül be az iroda csodásan rendben tartott padlójára.
Sajnos a kutyapiszok már-már középkori helyzetet eredményez Budapest utcáin és nagyon könnyű belelépni egy-egy elhagyott végtermékbe. Akkor is könnyedén kerülhet fertőzésveszélyt jelentő, büdös kutyapiszok cipőnkre, ha nem a friss, hanem száraz formájának alig látható maradékába taposunk bele. A hajléktalanok, járókelők és kutyák vizelete is tarkítja utcáinkat, ezekről se feledkezzünk meg. Ha egy rövidke séta után irodánkba lépünk, szinte biztos, hogy a felsoroltakból beviszünk egy kicsit. Egy megfelelő méretű szennyfogó szőnyeg rengeteg mocskot elbír és nem engedi, hogy ezen gusztustalanságok irodánk padlójára kerüljenek.