A stúdiótakarítás egy igen speciális szakmunka, mégpedig azon belül is mindegyik hely külön kihívások elé állít minket. Egy takarítócég, ha profi és képzett csapattal vág neki a működésnek, akkor általában fel van készülve az egyedi megoldási igényekre. Ezt idővel, ahogy minél több tapasztalatot szerez az egész cég és a munkatársak, olyan mélységekig vagy magasságokig fejleszti, hogy igazán már semmi nem állhat a kiemelkedő tisztaság és higiénia útjába.

A stúdiótakarítás mindig egyedi munkafolyamat

Egy stúdió egy külön világ. Kisebb, egyszemélyes vagy nagy és híres? Fotóstúdió, zenei stúdió, képzőművészeti stúdió vagy filmstúdió? Sőt, fitnesztermet is nevezhetünk stúdiónak, ahogy táncstúdió is létezik. Bármit kitakarítunk, 50 millió forintos felelősségbiztosításunk pedig záloga lehetne a berendezés biztonságának, de jól felépített működésünk és képzett, tapasztalt kollégáink úgyis vigyáznak mindenre.

Egy stúdióban sokszor méregdrága berendezések, személyes holmik és az éppen zajló alkotó munka egyes részei azok, amik különleges bánásmódot igényelnek. Ezek egy részéhez és természetesen azokhoz, amiknél ezt kérték vagy amik esetében mi nem vállaljuk, nem nyúlunk. Számunkra alapvető, hogy a takarítás során csak előnyök keletkezhetnek, problémák nem! Úgy takarítunk, hogy azt csak a tisztaságból, higiéniából lehessen észrevenni és semmi más módon ne nyilvánuljon meg a jelenlétünk.

Egy stúdiótakarítás során találkozhatunk szokatlan felületekkel, csak sajátos eljárással tisztítható anyagokkal, amiknek takarítását is tőlünk várják. Mi állunk elébe, nekünk nem tudnak olyat mutatni, amit ne tudnánk megtisztítani úgy, hogy közben állagát maximálisan megóvtuk.

Így zajlik egy stúdió takarítása

studiótakarítás

A munka nálunk helyszíni felméréssel kezdődik, majd pedig ha vannak olyan különleges elemek, helyiségek, burkolatok, tárgyak, berendezések, felületek, amik igazán egyéni bánásmódot igényelnek, arra külön takarító munkatársat képezünk ki. Nehéz minket meglepni, ám mivel minden stúdió nagyon egyedi berendezésű és tulajdonosok, ott dolgozók nagyon különleges igények mentén szokták kérni a takarítást, minden esetben részletesen átbeszéljük, mit és hogyan várnak tőlünk.

Fontos, hogy mi az, amihez ne nyúljunk, mert szakszemélyzet tisztítja vagy személyes, esetleg egy most készülő projekt részeként „mozdíthatatlan” és „érinthetetlen”. Ez kiemelten fontos bizonyos stúdiók esetén, hiszen egy külsős takarítócég csak akkor tudja, hogy mi a „helyzet” az adott napon, az adott helyen, ha erről részletesen informálják. Nem csak stúdiótakarítás, hanem bármilyen munka esetén szívesen vesszük a minden alkalom előtti eligazítást is. Számunkra fontos a kommunikáció és az ügyfelünk teljes megelégedettsége.

Ha stúdiótakarítás Budapest, akkor hívja a Serverin takarító Szolgálatot! Pest megyében van stúdiója, melynek napi, heti vagy csak alkalmi takarítását profikra bízná? Bármilyen kényes a hely és bármilyen kritikus legyen Ön, mi magabiztosan helytállunk! Két évtizedes tapasztalat, képzett, gyakorlott csapat és egy bejáratott ügymenet, ami eddig csak sikert hozott stúdiótakarítás során is!