Ha rendszeres takarítás VIII. kerület, akkor minket hívjon! Miért? Mert mi értünk hozzá. Ez azt jelenti, hogy csapatunknál minden adott a tökéletes végeredményhez, legyen szó kisméretű lakásirodásról, üzletről, kényes bemutatóteremről vagy épp egy irodaház egész szintjéről, lépcsőházról stb. Olvasson tovább, ha a VIII. kerületi profi takarítás érdekli!

Rendszeres takarítás VIII. kerület – Nagy igény kis helyen

rendszeres_takaritas_VIII._kerulet

A 6,85 négyzetkilométer alapterületű budapesti kerületünk igazán változatos takarítási munkákat igényel. A rendszeres takarítás a VIII. kerület számos pontján napi szintű elfoglaltság takarítócégünk csapatainak, de a heti, illetve havi rendszerességű takarítások is számot tevőek. A Józsefváros néven ismert és sokáig rossz hírben álló VIII. kerület ma már egy dinamikusan fejlődő városrész, melynek rehabilitációs részein üzletek, irodák, lakóparkok jöttek létre. Ezek takarítását profi takarítócég végzi, sok esetben mi, a Serverin Takarítószolgálat. Változatos arculatú, mozgalmas utcák egymástól időben oly távol eső stílusok. Régimódi lakóházak, bennük modern iroda, aljukban extravagáns üzlethelyiség vagy épp új irodaház? Különleges igényű bemutatóterem vagy szolgáltatást kínáló vállalkozás székhelye? Minket szokványos takarítási feladatokkal éppúgy megkereshet, mint egyedi felületek és megoldások speciális igényeivel. Józsefváros legtöbb utcájában lépten nyomon üzletbe, kávézóba, műterembe botlunk és irodák tömkelegének ablaka néz le ránk. Kicsi terület, mégis oly sok munkát ad nekünk, hogy állandó vendégei vagyunk.

Mit kínálunk a VIII. kerület számára?

Rendszeres takarítás VIII. kerület? Akkor nézzük, miért érdemes minket hívni!

  • Szakértelem: Takarító kollégáink képzett csapatot alkotnak, végzetségük igazolva.
  • Tapasztalat: több mint 20 év tapasztalata áll mögöttünk, mely a kis irodák takarításától az ország egyik legnagyobb gyógyszergyártójának üzemtakarításáig igen színes palettát alkot.
  • Zöld és Energiakímélő: Igyekszünk a jogszabályi előírásoknak megfelelve is olyan tisztítószereket és eszközöket használni, melyek a lehető legfenntarthatóbbak a választhatóak közül. Gépparkunk fejlesztése során mindig az energiatakarékos típusokat részesítjük előnyben és munkavégzés közben mindig ügyelünk az energiahatékony megoldásokra.
  • Egyedi megoldások: Az együttműködést ingyenes helyszíni felméréssel kezdjük, és felmérjük a hely adottságait, számba vesszük megrendelőnk igényeit. Ezáltal tudunk kifogástalan munkát végezni.
  • Barátságos árak: Az előbbi pontokból következően áraink is mindig csak azt takarják, amit valóban meg is adunk. Ráadásul miattunk aztán nem lesz magas az energiaszámla, még akkor sem, ha egész irodaházat takarítunk napi rendszerességgel.
  • Személyre szabható szolgáltatás: Számos kiegészítő szolgáltatás, extra igény is belefér nálunk. Vállalunk ipari alpin technikát vagy épp zöldterület gondozást, de még az sem akadály, ha fát kell kivágni vagy gallyazni, esetleg egyéb zöldterület gondozás az igény.

Ha rendszeres takarítás VIII. kerület, akkor hívjon minket összetettebb munkák esetén is, biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást!