Rendszeres takarítás irodák, kiállítótermek, üzletek, raktárak és egyéb munkahelyek számára profik keze által már Aszódon is. Takarítócégünk egész Pest megyében vállalja az irodatakarítás, napi, heti vagy eseti takarítás terheit, így Aszódon sem kell lemondania a magas színvonalú takarítás előnyeiről.

aszod_takaritas

Aszódról pár szóban

Aszód városa Pest megye és Heves megye határához közel eső kis település, mely az Aszódi járás központja és Tar után a járás második legnépesebb települése közel 6200-as lélekszámával. Bár nem túl népes és nem túl nagy településről beszélünk – területe mindössze 16,2 négyzetkilométer – mégis számos iroda, közintézmény található itt, ráadásul még saját focicsapata is van, az Aszód FC. A városkában és környékén rengeteg látnivaló várja az érdeklődőket, így szálláshelyekből és vendéglátó egységekből sincs hiány. Aszód főterén, a Szabadság téren, az 1939-ben emelt Hősi emlékmű látványos pontja a városnak. Ugyanitt található a Podmaniczky-kastély-Széchenyi –kastély is, mely impozáns méreteivel és egyik felének barokk-copf, másik felénen barokk stílusú megjelenésével rendkívül látványos. A kastély ugyan nem látogatható, de a Szabadság térről remek rálátás nyílik. A kastély kapuját őrző két egyszarvú a Podmaniczky család címerállata 1990-től lett Aszód város címerállata is.

takaritoceg_aszod

A városban megtekinthető még a szintén barokk Evangélikus templom, melyet 1727-ben szenteltek fel, valamint az 1750-ben felszentelt Szentháromság római katolikus templom. A várost gazdagítja a Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény épülete, a megkapó megjelenésű Művelődés Háza, mely helyet ad a Podmaniczky Alapfokú Művészeti Iskolának és a város könyvtárának, valamint az aszódi temetőben magasodó Schossberger-sírkápolna is érdekes látnivalóul szolgál.

A közelben a Mátra, mégközelebb a Gödöllői dombság és számos látványos tó. A környéken jól kiépített bicikli utakon juthatunk el szebbnél szebb helyekre és számos túraútvonal halad el errefelé.

Aszódon is ragyogó tisztaságot

Az említett Szabadság tér csodás zöldjével, kis pavilonjával és szökőkúttal a közepén kellemes helyszín. A parkot U-alakban határoló épületek talán épp ezért adnak helyet irodáknak is. Az ide nyíló ablakokon át kellemes látvány és friss levegő segíti a munkakedvet, melyhez takarítócégünk a tisztaság érzését kínálhatja. Fontos, hogy Aszódon is reprezentációs értéke van a tiszta irodának, hiába kis településről beszélünk. Nagy átmenő forgalma és valamelyest központi szerepe miatt jelentős városka.

A Covid-19 nem kímélte a kisvárosokat sem, így a fertőtlenítő takarítás és a rendszeres takarítás ma már a legkisebb települések munkahelyei, irodái számára is az egyik legfontosabb tényező. Védje magát, munkatársait és betérő ügyfeleit a fertőzésekkel szemben egy tiszta, higiénikus beltérrel Aszódon is!

Aszódi irodájának is jár a tökéletes tisztaság és higiénia. Miért bízná egyszemélyes, kevésbé képzett takarítóra a kényes munkát, ha mi Pest megye egész területén, így Aszódon is takarítunk? Szakképzett takarítók, saját géppark, hosszú évek tapasztalata és számtalan elégedett ügyfél a mérlegünk Budapesten és az agglomerációban is.