A rendszeres irodatakarítás Kőbánya esetében is alapvető szolgáltatás. A 10. kerület, más nevén Kőbánya, Budapest mértani középpontjában terül el. Nagy kiterjedésű kerület, de 78 ezer lakosával nem számít különösen népesnek. Bár Budapest egyik legrégebbi városrésze, mai arculata csak a XX. században alakult ki. Lakótelepek, kertvárosi részek, és számos közismert ipari létesítmény található Kőbányán, amely jelentős zöldterülettel is rendelkezik. Vállalkozás helyszínként kevésbé felkapott, iroda is kevesebb működik a 10. kerületben, így a rendszeres irodatakarítás Kőbánya esetében ritkábban igényelt, ugyanakkor könnyen elérhető szolgáltatás.

rendszeres_irodatakaritas_köbanya

Rendszeres irodatakarítás Kőbánya sokszínű épületeiben – bámulatos helyek

A rendszeres irodatakarítás Kőbánya több eltérő jellegű városrészén is szükséges lehet, bizonyos környékein viszont szinte sohasem kérik. Ilyen például a Népliget, amely a főváros legnagyobb közparkja. A 10. kerület további városrészei többek között Felsőrákos, Ligettelek, Újhegy, Gyárdűlő vagy A kerület létrehozásakor még Budapest határkerülete volt, mára azonban a város közepévé vált. A középkorban kőbányák, később téglagyárak működtek itt, ezekre vezethető vissza egyes városrészeinek neve. Kőbánya idővel a főváros fő szőlőtermelő vidéke lett. A bányászat nyomán fennmaradt hosszú pincerendszerek jó szolgálatot tettek borospinceként is, később hasznosnak bizonyultak a sörgyártás számára is. A kerület alatt ma is több tíz kilométer hosszan húzódnak a hatalmas tárnák, széles és sötét bányafolyosók, amelyeken akár teherautóval is lehet közlekedni. A rendszeres irodatakarítás szempontjából persze ezek a tárnák aligha jöhetnek számításba. Ma már hiába keresnénk a kerületben az olyan régi, nagynevű üzemeket is, mint a Ganz, az Orion, a MÁV Gépgyár, a LAMPART, az Elzett, vagy a Richter és az Egis gyógyszergyárak, többségük megszűnt, vagy elköltözött, illetve kisebb kapacitással működik. Nem csökkent azonban Kőbánya közlekedési jelentősége. A kerültben több vasútállomás található, valamint az M3-as és M2-es metrók vonalai. A rendszeres irodatakarítást Kőbányán igénylő vállalkozások száma elmarad a fővárosi átlagtól. A kedvező ingatlanárak és a kerület sokszínűsége azonban változást hozhat e téren.

kobanya_rendszeres_irodatakaritas

Rendszeres irodatakarítás szempontjából jól elhelyezkedve

Kőbánya rendszeres irodatakarítás szempontjából kedvező helyzetben van, mert elhelyezkedéséből kifolyólag Budapest közepén található. A 10. kerület irodái sok esetben ipari épületekben és szocialista típusú irodaházakban jöttek létre, és ezek sem mellőzhetik a rendszeres. A rendszeres irodatakarítás Kőbánya esetében is jól működő szolgáltatásunk, legyen szó napi, vagy heti rendszerességről, panelház alagsorában kialakított irodáról vagy egykori gyárépületben működő vállalkozás székhelyéről.