Az irodatakarítás Gödöllő városában is elérhető szolgáltatás. Nem is lehetne ez másképp, hiszen az agglomeráció egyik emblematikus települése nem csak kulturális téren jelentős helyszín. Szerencsés elhelyezkedésének köszönhetően számos vállalt és cég választotta székhelyéül a Gödöllői dombok megkapó városkáját. A rendszeres irodatakarítás Gödöllő esetében is változatos lehet, hiszen változatos a pest megyei kisváros arculata is.

takaritas_godollo

Patikatisztaság az ékszerdobozban

Az irodatakarítás nálunk egyet jelent a patikatisztasággal. Más nem is képzelhető el egy ékszerdobozban, Gödöllő pedig kiérdemelte ezt a bókot. Gödöllő impozáns épülete a XVIII. századi Grassalkovich-kastély, amely a történelem során sokszor szolgált nem csak a főnemesek, de királyok és királynők szálláshelyéül is. Szépen felújított épületegyüttese ma is világszínvonalú rendezvények helyszínéül szolgál. A királyi kastély mellett számos pompás műemléképület található Gödöllőn, ilyen a Szent István Egyetem főépülete, vagy a Királyi Váró a gödöllői vasútállomáson. Az erdős dombok között felépült kisváros parkjai, történelmi hangulatú utcái teszik tökéletessé az összképet.

godollo_irodatakaritas

Üzlet, gazdaság, takarítás akár ipari méretekben is

A rendszeres irodatakarítás Gödöllő esetében persze elsősorban nem a műemléképületek irodáinak és kiállítótermeinek tisztán tartását jelenti. Az irodatakarítás Gödöllő városában sokkal inkább a későbbi korokban épült üzleti, ipari és gazdasági épületekben zajlik. A szocialista iparfejlesztés nem kerülte el Gödöllőt is, a város mezőgazdasági és oktatási központtá fejlődött, emellett ipari üzemek is létesültek területén. Budapest közelsége és a jó infrastruktúra a XXI. században is vonzó befektetési helyszínné teszi a várost. A gödöllői HÉV az Örs vezér terére szállítja utasait, az M3-as autópálya és a nagy forgalmú Budapest-Miskolc vasútvonal pedig vasúton és közúton is jól megközelíthetővé teszi a várost. Olyan nagyvállalatok, mint a Caterpillar, a Sony, az Avon és a TEVA mind Gödöllőt választották magyarországi bázisuknak. A Gödöllői Üzleti Park kiépülése további lendületet adott a vállalkozásoknak, amelyek természetesen nem mellőzhetik a rendszeres irodatakarítás szolgáltatását sem.

irodatkaritas_godollo

Irodatakarítás Gödöllőn

Mindezek után érthető, hogy az irodatakarítás Gödöllő esetében miért jelent igazán változatos tevékenységet. Legyen szó a belváros évszázados műemléképületeinek takarításáról, a szocialista irodaépületek tisztán tartásáról vagy az ipari park korszerű munkahelyeinek rendben tartásáról, ha rendszeres irodatakarítás a cél, ránk bizton számíthat Gödöllőn is!