A rendszeres irodatakarítás Dunakeszi változatos és gazadag céges repertoárja miatt különösen fontos szolgáltatás a város számára. A tisztaság, mint egy iroda, üzlet, raktár vagy épp üzem és ezek mosdói, váróinak vagy folyosóinak reprezentatív tulajdonsága az üzleti élet és a munkahelyi alaphangulat egyik alapvető meghatározója. Éppen ezért fontos, hogy profin és színvonalasan készüljön el, lehetőleg minden nap vagy egyes pontokon naponta többször, esetleg a munkahely jellegétől függően más időközönként, de mindenképpen szem előtt tartva a higiéniai szempontok biztosítását. Nincs ez máshogy Dunakeszin sem és mivel szolgáltatásunk a fővárosunkban és az agglomerációban is elérhető, bátran kérje segítségünket!

Miért is lehet gyakran kért szolgáltatás a rendszeres irodatakarítás Dunakeszi esetén?

rendszeres irodatakarítás dunakeszi

Dunakeszin a szokványos kisebb-nagyon üzletek, boltok, közintézmények, szolgáltatók üzlethelyiségei és irodái mellett neves cégek, vállalatok telephelyei, üzemei, raktárai és központjai találhatóak. Emiatt szerepel érzékelhetően sok dunakeszi cím a környező takarítócégek naptáraiban, természetesen a miénkben is. Ez nem jelenti a kapacitás csökkenését, sőt, esetünkben, azaz a Serverin Takarító Szolgálat esetében a kapacitás inkább növekszik, mert fontos számunkra a fejlődés és minden igény megfelelő időben való kielégítése.

A rendszeres irodatakarítás Dunakeszi esetén sokszor hosszútávú együttműködésben valósul meg, mert valóban képzett, gyakorlott és akár az adott munkára specálisan betanult takarító csapat kell egy-egy helyre, ráadásul szigorú rendben.

Itt van például a Coca-Cola HBC Magyarország egyik telephelye, a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. magyarországi központja és raktára, a Kühne + Nagel logisztikai cég egyik telephelye, a Tetra Pak Hungary Kft. csomagolóanyagokat gyártó telephelye és a Tesco-Global Áruházak Zrt. igencsak nagy üzlete, raktárral, irodákkal. A teljesség igénye nélkül még felsorolhatjuk az SAP Hungary Kft. szoftvergyártó vállalat irodáját vagy a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. nemzetközi autóalkatrész-gyártó vállalat egyik telepét és természetesen bankfiókok, könyvelő irodák és minden egyéb is található itt.

Dunakeszire kell takarítani menni – Hívja a Serverint!

Takarítócégünk két évtized színes tapasztalatával, nagy létszámú, képzett csapattal, jelentős gépparkkal és felelősségbiztosítással áll Pest megye egész területén a minőségi takarításra és maximális higiéniára vágyók rendelkezésére. Kiegészítő szolgáltatásokat, ipari takarítást, zöldterület gondozást vagy akár gépi földmunkát és daruzást is vállalunk, úgyhogy tőlünk egészen összetett segítséget is kaphat.

Dunakeszin van irodája, raktára, üzeme, üzlete, telephelye? Vagy most tervez ide költözni? Akkor hívjon minket bizalommal és beköltözés előtti és/vagy utáni nagytakarítást kifogástalanul kapja tőlünk és a rendszeres irodatakarítás Dunakeszi bármely pontján szintén elérhető a mi „előadásunkban”.