A rendszeres irodatakarítás Budán ugyanolyan alapvető szolgáltatás, mint Pesten, vagy akár a Főváros agglomerációjához tartozó települések többségén. A Duna jobb partjának kerületei azonban sok szempontból különböznek nem csak a pesti kerületektől, de egyedülállónak számítanak országos viszonylatban is. Azonban a rendszeres irodatakarítás Budán sem jelent kevesebbet, mint más frekventált helyszínen.

rendszeres_irodatakaritas_buda

Ezerarcú városrészből üzleti központ

A rendszeres irodatakarítás Budán a legkülönfélébb városrészeken és egymástól nagyon sokban különböző irodákban, illetve üzletekben, hivatalokban, kiállítótermekben végzett takarítási szolgáltatást jelent. Ha van jellegzetessége, akkor az az, hogy a rendszeres irodatakarítás Budán szó szerint bármit takarhat a lehető legszélesebb palettán. Budapest huszonhárom kerületéből mindössze hat található Budán, ezek azonban egy kivételével mind nagy kiterjedésű és változatos arculatú kerületek. A Fővárosnak a Dunától nyugatra elterülő fele egyedülállóan változatos környék, ami az itt működő vállalkozások arculatán is észrevehető. Sík területek és domboldalak, lankás hegyhátak és meredek kaptatók, kiterjedt erdők és nyüzsgő városrészek, páratlan műemlékek, grandiózus paloták, villanegyedek és csendes kertvárosi utcák, valamint lakótelepek, sőt, falusias jellegű körzetek, ipari területek- és üzleti központok egyaránt megtalálhatóak Budán. Páratlan természeti- és kulturális gazdagság és bámulatos sokszínűség jellemzik a városrészt. Mára számos kisebb-nagyobb üzleti gócpont is kialakult itt, ezek közül a legjelentősebb a XI. és XII. kerületekben kiépültek. A rendszeres irodatakarítás Budán azonban nem csak az Infopark és a MOM park modern üzletházainak takarítását jelenti.

Évszázados műemlékek és vasbeton raktárépületek

rendszeres_irodatakaritas_buda_2

A rendszeres irodatakarítás Budán sok esetben műemléképületekben, grandiózus palotákban kialakított irodák takarítását jelenti. Az I. kerület, ismert nevén a Várnegyed számtalan értékes műemléképülettel büszkélkedhet, de a szomszédos kerületek központjaiban is sok hasonló épületet találni. A rendszeres irodatakarítás Budán ugyanakkor ipari épületekben működő vállalkozások helyiségeiben is történhet, hiszen Dél-Budán számos jelentős  gyár, üzem és raktár is létesült. Ezek jelentős része mára elvesztette eredeti funkcióját és raktárként, bemutatóteremként működik, egyes helyiségeikben pedig irodákat alakítottak ki. A rendszeres irodatakarítás Budán mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást jelenti, történjen bár Óbuda külső városrészeiben, Újbuda modern irodaházaiban, a Várnegyed műemlékeiben, vagy a Budafoki út ipari épületeiben.