A rendszeres irodatakarítás a XXII. kerület, azaz Budafok-Tétény vonatkozásában is alapvető szolgáltatás annak ellenére, hogy a kerület nem tartozik a komoly pénzügyi-, üzleti-, kereskedelmi szerepet betöltő városrészek sorába. A XXII. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából nem frekventált helyszín, ez azonban nem jelenti azt, hogy ilyen téren hátrányban lenne. A legtöbb mobil szolgáltatáshoz hasonlóan itt sem jelentenek semmilyen problémát a kerület egyedi sajátosságai.

XXII. kerület bemutatása

Budapest XXII. kerülete számos városrészből áll össze. A legismertebb ezek közül Budafok, Budatétény és Nagytétény, de a kerület része Óhegy, a Háros-sziget és különálló városrésze a Baross Gábor-telep is. A fentebbi települések 1950-ben egyesültek és csatlakozott az akkor létrejövő Nagy-Budapesthez, annak XXII. kerületeként. A területet régebben szőlőbirtokok uralták, a főváros fejlődésével azonban a térség fokozatosan beépült és iparosodott. Bár a szőlőtermesztés mára eltűnt, a kerület ma is borászati központ és itt található a híres Törley-pezsgőgyár is. Sörgyár, gyufagyár, sertéshizlalda is létesült a századfordulón és környék tehetős családjai több kastélyt is építtettek a környéken. A XXII. kerület ma is nagyrészt vidékies, kertvárosi jellegű városrész. Bár területét tekintve jelentős, lakóinak száma nem éri el a 60 ezret, ezért népsűrűségi fővárosi viszonylatban kimondottan alacsony. A kerület közlekedése szempontjából fontos az M0-ás autópálya, valamint a Nagytétényi és Balatoni utak. A XXII. kerületen nagy forgalmú vasútvonalak is áthaladnak.

XXII. kerület irodatakarítás szempontjából

A XXII. kerület rendszeres irodatakarítás terén nem számít jelentős városrésznek, mivel a budapesti viszonyok között gyéren lakott, vidékies, csendes kerület nem sok cégnek és vállalkozásnak nyújt otthont. Budafok és Tétény nem tud versenyre kelni a szomszédos Újbudával, ahol az utóbbi években, évtizedekben számos modern és nagy irodaház, sőt, üzletközpont épült. Ettől függetlenül a rendszeres irodatakarítás a XXII. kerület esetében is ugyanazt jelenti, mint bármelyik fővárosi kerületben: Megbízható és professzionális szolgáltatást a legmagasabb minőségben. Napi rutinműveletek vagy időszakos nagytakarítás, heti rendszerességgel vagy egyéni igények szerint, a XXII. kerület bármely pontján, bármilyen irodában. Hívjon bizalommal, ha rendszeres irodatakarítást szeretne a XXII. kerületben működő irodája számára!