A XII. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából nagyon sok munkát kíván. Számos iroda, gyönyörű patinás épületek és modern irodaházak ordítanak a folytonos tisztaságért. A rendszeres irodatakarítás a XII. kerületben alapvető, gyorsan és kedvező áron elérhető szolgáltatás. A főváros XII. kerülete, közismert nevén a Hegyvidék, Budapest egyik kiemelkedő fontosságú kerülete. Jelentős területéhez nem társul magas népsűrűség, de központi helyzete és jó közlekedési lehetőségei révén számos vállalkozásnak és cégnek ad otthont. Ezért a XII. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából frekventált helyszínnek számít.

xii_kerulet_irodatakarítas

 

A XII. kerület irodatakarítása több különféle városrészben végzett tevékenységet takar. A város központjához, pontosabban a budai várhoz legközelebb eső, legfelkapottabb része a kerületnek a Krisztinaváros, illetve a Sashegy. A XII. kerület nagy része hegyes, erdős terület, ahol főként főúri villák, tágas társasházak és kertes házak épültek, bár helyenként a hegyoldalakra felkapaszkodó lakótelepeket is találunk. Több szálloda és számos nagykövetség működik a Hegyvidéken, amely a főváros legfrekventáltabb kirándulóhelye is. Közlekedési szempontból a kerület életében a Szél Kálmán tér és a Déli pályaudvar bír kiemelkedő jelentőséggel. Fontosabb útjai az Alkotás út, az Istenhegyi út és a Németvölgyi út, főbb városrészei a Németvölgy, Mártonhegy, Orbánhegy, Istenhegy, Svábhegy, Széchenyihegy. A Jánoshegy, Csillebérc, Zugliget és a Budakeszierdő már kevésbé lakott részek, inkább kirándulók úti céljai. A kerület vállalkozásai elsősorban a nyugatra eső, jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező városrészeket részesítik előnyben. Ezek közül is kiemelkedik az egykori Magyar Optikai Művek területén kiépült MOM-park környéke.

Milyen minőségű az irodatakarítás a XII.kerületben?

A XII. kerület irodatakarítás szempontjából jól ellátott kerület, mivel központi frekventáltabb városrészein számos jelentős irodaház működik és a hegyekre felkapaszkodó utcái is több vállalkozás székhelyét rejtik. Természetesen itt is a maximális minőséget kell hozni, a tökéletes tisztaság nem kerületfüggő igény és nálunk alapvető, hogy minőségi szolgáltatást biztosítsunk mindenhol. Bár a Hegyvidék nagy része nem üzleti jellegű városrész, Budapest egyik legdrágább kerületeként magas színvonalú szolgáltatások jellemzik. Nem kivétel ez alól az irodatakarítás sem a XII. kerületben.

xii_ker_iroda

 

A főváros sok kerületéhez hasonlóan a XII. kerület irodái is változatos képet mutatnak. Az évszázados bérházakban és műemlékpalotákban működő irodáktól a kertvárosi társasházakban található vállalkozások székhelyein át az Alkotás út menti modern irodaházakig meglehetősen színes a paletta. A munkahelyek változatossága sokféle kihívás elé állítja a XII. kerület irodatakarítását végző szakembereit. A Hegyvidék központi helyzete és magas nívója mégis könnyen elérhető és színvonalas szolgáltatássá teszi az irodatakarítást a XII. kerületben. Legyen szó modern irodaházról, műemléképület tetőteréről vagy kertvárosi irodahelyiségről, az irodatakarítás a XII. kerületben is gyorsan és biztosan elérhető szolgáltatásunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha XII. kerületi irodatakarításra van szüksége.