A rendszeres irodatakarítás a VI. kerület épületeiben gyorsan elérhető, alapvető szolgáltatásnak számít, bár a főváros VI. kerülete, köznapi nevén a Terézváros nem jellegzetes üzleti kerület. A VI. kerület irodái többnyire öreg bérházakban, műemlék jellegű épületekben, esetenként impozáns palotákban működnek. A terézvárosi vállalkozások sem nélkülözhetik a rendszeres irodatakarítást, amely jellemzően napi, vagy heti rendszerességgel történik.

rendszeres_irodatakaritas_VI_kerulet

Rendszeres irodatakarítás VI.kerület

A VI. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából központi helyzeténél és kis területénél fogva jól ellátott kerület, hiszen nem csak felkapott és népszerű, de ugyanakkor jól áttekinthető és könnyen megközelíthető is. A Terézváros Budapest egyik legkisebb területű kerülete, lakóinak száma azonban meghaladja a 40 ezret, így népsűrűsége kiemelkedően magasnak számít, négyzetkilométerén több mint 16 ezer fő. A rendszeres irodatakarítás a VI. kerület bármely pontján igénybe vehető. A Bajcsy-Zsilinszky út, a Nyugati pályaudvar, a Dózsa György út és a Király utca által közrefogott VI. kerület az 1800-as évek végén épült ki, a századfordulón nyerte el máig jellegzetes arculatát. Ezért nincsenek területén sem kertvárosi részek, sem lakótelepek, és a Nyugati pályaudvar vasúti területét leszámítva ipari övezete sincs a Terézvárosnak. Az egységes, belvárosi képet mutató VI. kerületben a zöld területek száma is meglehetősen alacsony. Ugyanakkor számos középület, követségi ingatlan, iskola, exkluzív üzlet és impozáns palota található a VI. kerületben. A vállalkozások szempontjából, és így a rendszeres irodatakarítás szempontjából is, a VI. kerület legfontosabb útja a Világörökség részét képező Andrássy út és a nagy forgalmat lebonyolító Teréz körút, amelyek közlekedési szempontból is kiemelt fontosságúak. A VI. kerület méltán népszerű vállalkozási helyszín, ahol számos eladó- és kiadó iroda közül válogathatnak az érdeklődők. Így természetesen a rendszeres irodatakarítás a VI. kerület esetében is kiemelten fontos szolgáltatás.

/_kerulet rendszeres_irodatakaritas

Minőség és megbízhatóság – Rendszeres irodatakarítás VI. kerület

A rendszeres irodatakarítás a VI. kerületben többnyire öreg bérpalotákban, régi műemlékházakban kialakított irodák helyiségeinek takarítását jelenti, a modern, kimondottan üzleti céllal épült irodaházak száma a Terézvárosban viszonylag csekély. Az általában heti vagy napi szintű rendszeres irodatakarítás a VI. kerület esetében is jellemzően a szokásos rutinműveletekből áll, mint amilyen a felmosás, a portörlés, a csempék tisztítása, ugyanakkor igény szerint tartalmazhatja akár a szobanövények locsolását is. A terézvárosi irodák kialakítása sokszínű, esetenként pedig nem túl előnyös, hiszen többségük nem üzleti szempontok szerint tervezett épületben került kialakításra. Ez időnként megnehezíti takarításukat, az irodák tulajdonosainak emiatt azonban nem kell aggódniuk, mert a rendszeres irodatakarítás a VI. kerületben is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást jelenti.