A rendszeres irodatakarítás a Várban éppolyan alapvető szolgáltatás, mint Budapest többi városrészében. A főváros 1. kerülete, köznapi nevén a Vár, vagy a Várnegyed, kis területű kerület alacsony lélekszámmal, ennek ellenére a főváros legrégebbi, történelmi magja. Sokkal inkább műemléki, kulturális központ, mintsem üzleti jellegű városrész, ahol az aktívan működő, eladó vagy kiadó irodák száma is elmarad az üzletközpontokat magukba foglaló városrészekétől. Így a Várban a rendszeres irodatakarításra kisebb az igény. Ennek ellenére a kerület ebből a szempontból is frekventált helyszín, hiszen gyakorlatilag a főváros szíve. A Várkerületben működő irodák igazán exkluzív környezettel büszkélkedhetnek, nem ritkán évszázados műemléképületek falai között.

A Várnegyed, ahol szintén elérhető takarítócégünk szolgáltatása

irodatakaritas_varnegyed

Az a városrész, amit a Várként emlegetünk, az 1. kerületnek csupán kisebb, igaz, központi részét teszi ki. A budai várhegyen magasodó, fallal körülvett városmagot olyan városrészek veszik körül, mint a Víziváros, a Krisztinaváros, a Tabán és a Várkerülethez tartozik Gellérthegy egy része is. A szűkebb értelemben vett Várban országos jelentőségű, esetenként világhírű műemlékek sorakoznak, mint a Mátyás-templom, a Halászbástya, Budavári palota, vagy az utóbbiban működő Magyar Nemzeti Galéria és az Országos Széchenyi Könyvtár. Az évszázados műemlékek alatt több mint három kilométer hosszan pincék és barlangok húzódnak. A várfalak alatt is számos fontos épület magasodik, a Batthyány tér és a Clark Ádám tér épületei, a Várkert bazár, templomok, iskolák, középületek. A Várkerület közlekedési szempontból is fontos városrész, itt található a magyarországi utak kezdőpontját jelentő 0-kilométerkő és határán olyan nagy forgalmú csomópontok, mint a Déli Pályaudvar és a Széll Kálmán tér. Kiemelkedő jelentőségű műemlékek és történelmi emlékhelyek, évszázados és mégis exkluzív épületek, világhírű helyszínek, mindez jó megközelíthetőséggel – nem csoda, hogy az itt működő irodák sokat emelnek egy-egy vállalkozás nívóján. Ezért a többi szolgáltatáshoz hasonlóan a Várban a rendszeres irodatakarítás is kizárólag a legmagasabb szintű szolgáltatást jelentheti.

A rendszeres irodatakarítás különleges kihívásai a Várban

 

var_irodatakaritas

A rendszeres irodatakarítás a Várban általában heti rendszerességű takarítást jelent, de az iroda ügyfélforgalmától és az egyedi igényektől függően jelenthet akár napi takarítást is. A Várkerület irodáinak jelentős része régi műemléképületekben működik, modern irodaházat keveset találni az 1. kerületben. Bár nem tipikus üzleti városrész, a Várkerület mégis több irodának ad otthont, mint számos nagyobb és népesebb fővárosi kerület. Talán meglepő, de az 1. kerületben jóval több kiadó és eladó iroda található, mint Budapest magasabb sorszámú kerületeiben. Jóval több, mint a közel húszszor akkora 17. kerületben, vagy a százezres lélekszámú 18. kerületben. Kispest, Csepel és Budafok is elmarad az irodák számát tekintve a Várkerülettől. A népszerűség oka a frekventált helyszín, az előkelő környezet, a jó megközelíthetőség és természetesen a szolgáltatások magas színvonala. Nem kivétel ez alól a rendszeres irodatakarítás sem, amely a Vár változatos képet mutató, sokszínű irodáiban is megbízható, gyorsan elérhető szolgáltatásunk.