A rendszeres irodatakarítás a II. kerület vonatkozásában is alapvető szolgáltatás, hiszen Budapest II. kerülete nagy területű, nagy népességű, nagy múltú és jól megközelíthető kerület, amely számtalan cégnek és vállalkozásnak ad otthont. A II. kerület rendszeres irodatakarítás szempontjából így érthető módon frekventált helyszín.

II. kerület

Budapest II. kerületének nincs más, közismert neve, mivel számos városrészből áll össze. A legismertebb ezek közül a szép villáiról ismert Rózsadomb, a budai vár északi falaival szemben, illetve a kerület másik végén elterülő kirándulóhely, a Hűvösvölgy. A II. kerületet ezeken kívül olyan városrészek alkotják, mint Pasarét, Lipótmező, Adyliget, Máriaremete, Kurucles, Rézmál, Zöldmál, Nyék, Szemlőhegy, Széphalom, Pálvölgy vagy Erzsébetliget. Érdekes, de itt, a budai II. kerületben található Pesthidegkút-Ófalu is. A kerület legforgalmasabb része a főváros középpontjához legközelebb fekvő városrész, a Margit körút és a Széll Kálmán tér környéke. Itt található a Mamut bevásárlóközpont, a Millenáris és a II. kerületi városháza is. A Széll Kálmán térről indul a kerület legfontosabb útja, a Szilágyi Erzsébet fasor, mely a Hűvösvölgyi út és a Budakeszi út felé vezeti a forgalmat. A Duna mentén fut a Bem rakpart és alatta az 5-ös hév. A 2-es metró, a 4-es és 6-os villamosok és a Margit-híd teszik a II. kerületet bárhonnan gyorsan elérhetővé. A II. kerület északi, északnyugati része erdős, hegyvidéki terület, jelentős része a Budai Tájvédelmi Körzet része.

irodatakaritas_II_kerulet

Rendszeres irodatakarítás II. kerület – Itt is itt vagyunk, hogy magas minőséget biztosítsunk

A II. kerület rendszeres irodatakarítás terén kiemelkedő fontosságú kerület. Bár az itt található irodák száma nem mondható magasnak, a II. kerület a főváros, és ezzel az ország legdrágább ingatlanjaival büszkélkedhet. A Rózsadomb közmondásosan gazdag városrész, és a kerület többi részén is főúri villák, műemlékpaloták, luxusházak és nagykövetségi épületek állnak. A fiatalabb városrészek erdőkkel övezett kertvárosok, lakótelepek vagy ipari létesítmények azonban nem találhatóak a II. kerületben. Ezért érthető, hogy a rendszeres irodatakarítás a II. kerület esetében csakis a legmagasabb szintű, gyors, pontos és megbízható szolgáltatást jelentheti.

A főváros sok kerületéhez hasonlóan a II. kerület irodái is változatos képet mutatnak, mivel sokféle ingatlanban kerültek kialakításra. A Margit körút menti öreg bérházakban működő irodáktól a Rózsadomb villáiban kialakított luxusirodákon át a Hűvösvölgy kertes házaiban kialakított munkahelyekig sokszínű a paletta. Legyen szó Pesthidegkútról vagy Felhévízről, Adyligetről vagy a Rézmálról, a rendszeres irodatakarítás a II. kerületben is magas színvonalon elérhető, kifogástalanul működő szolgáltatásunk. Hozzánk bármikor bizalommal fordulhat, ha rendszeres irodatakarítást szeretne II. kerületben működő vállalkozása számára.